997799' Alıntı:arayıpta bulunamıyan bir ürün...kaçırılmamalı....
mysteriousman' Alıntı:Ben taktırdım![]()
orsa' Alıntı:Türkiye'deki ikinci kilit sahibini arıyor.![]()
Yorumlarınız için teşekkürler Üstadlar.
orsa' Alıntı:Kilit montajından sonra aracınızı deneme imkanı bulabildiniz mi Caner Bey?
Merhaba Caner bey hayırlı olsun,mysteriousman' Alıntı:Evet deneme imkanım oldu ,kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan dolayı forma fazla giremedim
aracı ağır ve çamurlu parkurda denedim ve gerçekten %100 fark etti sürekli takıldığım yerlerde low a atarken bu kilidin sayesinde atma gereği dumadım inanmassınız ama low a hiç atmadım.
Açıkcası benim yaptığım bi kumardıdaha henüz dana44 lerde kullanılmamış bi kilidi Sen kalk taa gaziantepten , istanbula arka aksı gönder
![]()
Ama ödediğim nakliyeye ve yaptığım hammalığa değdi diye düşünüyorum. yukarıda dediğim gibi %100 fark etti.Gaziantepten göktuğ abi nin dediği gibide oldu arazi kabiliyetim iki kat artı
kasirga1' Alıntı:Merhaba Caner bey hayırlı olsun,
Asfalt manevraları ve park esnasında ses durumu hakkında da bilgilendirebilirmisiniz.?
mysteriousman' Alıntı:Açıkcası ses beklediğimden az çıktı.
İzlediğim videolar beni biraz korkuttu , videolarda düz yolda giderken bile "tıkır tıkır" ses geliyordu
Ama takıldıktan sonra 90 derecelik dönüşlerde ve U dönüşleri haricinde ses geldiğini duymadım , düz yolda hiç ses yok.
Zaten söylenildiği üzere "zora geldiğinde kitleniyormuş" ;D o yüzden ses problemi yaşamadım.
kasirga1' Alıntı:Bizim araçlarda Bozuk lsd pulları kadar ses yapıyorsa sorun yokta bazı suzukilerde sanki aks kırılıyormuşçasına sesler ürkütüyor beni![]()