Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,428

orsa

Zirve
V 8 Grand Cherokee'lerda bulunan arka difransiyelleri için üretilmiş Yukon Spartan marka difransiyel kilidi.
Dana 44 HD Aluminium difransiyel için üretilmiş piyasadaki tek difransiyel kilidi.
Fiyatı 1000 TL.
İletişim için 0542 4875095.

spartan-locker-1.gif

IMG_3973_2.jpg

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka

arayıpta bulunamıyan bir ürün...kaçırılmamalı....

Güzel ürün lazım olan kacırmasın

orsa' Alıntı:
Türkiye'deki ikinci kilit sahibini arıyor. :smiley:

Yorumlarınız için teşekkürler Üstadlar.

Aracım bugün tamirden çıkıyor bi aksilik çıkmaz ise hafta sonu deneyeceğim , izlenimlerimi buradan sizlere aktarırım .

Kilit montajından sonra aracınızı deneme imkanı bulabildiniz mi Caner Bey?

orsa' Alıntı:
Kilit montajından sonra aracınızı deneme imkanı bulabildiniz mi Caner Bey?

Evet deneme imkanım oldu ,kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan dolayı forma fazla giremedim
aracı ağır ve çamurlu parkurda denedim ve gerçekten %100 fark etti sürekli takıldığım yerlerde low a atarken bu kilidin sayesinde atma gereği dumadım inanmassınız ama low a hiç atmadım.
Açıkcası benim yaptığım bi kumardı :smiley: daha henüz dana44 lerde kullanılmamış bi kilidi Sen kalk taa gaziantepten , istanbula arka aksı gönder :smiley:
Ama ödediğim nakliyeye ve yaptığım hammalığa değdi diye düşünüyorum. yukarıda dediğim gibi %100 fark etti.Gaziantepten göktuğ abi nin dediği gibide oldu arazi kabiliyetim iki kat artı

Yorumunuz için teşekkürler Caner Bey.

Güle güle kullanın.

Daha önce Suzuki araçlarımda kilidin faydasını pek çok kez gördüm. Aradaki fark inanılmaz gerçektende.

Yorumunuz için teşekkürler Caner Bey. Bu kilit Amerika'da direkt ZJ ve WJ için kullanılan tek seçenek. Türkiye'de ilk deneyimleyen sizsiniz. O yüzden yorumunuz önemliydi.

Güle güle kullanın.

Daha önce Suzuki araçlarımda kilidin faydasını pek çok kez gördüm. Aradaki fark inanılmaz gerçektende.

Hayır ne yazık ki Dana 44 ön kilit yok. Ama yaz ortası bir parti daha malzeme getirebilirim.

Bana iletişim bilgilerinizi ö.m. atarsanız sizi haberdar edebilirim.

mysteriousman' Alıntı:
Evet deneme imkanım oldu ,kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan dolayı forma fazla giremedim
aracı ağır ve çamurlu parkurda denedim ve gerçekten %100 fark etti sürekli takıldığım yerlerde low a atarken bu kilidin sayesinde atma gereği dumadım inanmassınız ama low a hiç atmadım.
Açıkcası benim yaptığım bi kumardı :smiley: daha henüz dana44 lerde kullanılmamış bi kilidi Sen kalk taa gaziantepten , istanbula arka aksı gönder :smiley:
Ama ödediğim nakliyeye ve yaptığım hammalığa değdi diye düşünüyorum. yukarıda dediğim gibi %100 fark etti.Gaziantepten göktuğ abi nin dediği gibide oldu arazi kabiliyetim iki kat artı
Merhaba Caner bey hayırlı olsun,
Asfalt manevraları ve park esnasında ses durumu hakkında da bilgilendirebilirmisiniz.?

kasirga1' Alıntı:
Merhaba Caner bey hayırlı olsun,
Asfalt manevraları ve park esnasında ses durumu hakkında da bilgilendirebilirmisiniz.?

Açıkcası ses beklediğimden az çıktı.
İzlediğim videolar beni biraz korkuttu , videolarda düz yolda giderken bile "tıkır tıkır" ses geliyordu
Ama takıldıktan sonra 90 derecelik dönüşlerde ve U dönüşleri haricinde ses geldiğini duymadım , düz yolda hiç ses yok.
Zaten söylenildiği üzere "zora geldiğinde kitleniyormuş" ;D o yüzden ses problemi yaşamadım.

mysteriousman' Alıntı:
Açıkcası ses beklediğimden az çıktı.
İzlediğim videolar beni biraz korkuttu , videolarda düz yolda giderken bile "tıkır tıkır" ses geliyordu
Ama takıldıktan sonra 90 derecelik dönüşlerde ve U dönüşleri haricinde ses geldiğini duymadım , düz yolda hiç ses yok.
Zaten söylenildiği üzere "zora geldiğinde kitleniyormuş" ;D o yüzden ses problemi yaşamadım.

Bizim araçlarda Bozuk lsd pulları kadar ses yapıyorsa sorun yokta bazı suzukilerde sanki aks kırılıyormuşçasına sesler ürkütüyor beni :smiley:

kasirga1' Alıntı:
Bizim araçlarda Bozuk lsd pulları kadar ses yapıyorsa sorun yokta bazı suzukilerde sanki aks kırılıyormuşçasına sesler ürkütüyor beni :smiley:

Aynı dedeğim gibi aks kırılacak kırılacak gibi ses çıkıyordu izlediğim videolardada çok şükür öyle bi şeyle karşılaşmadım.
Benim lsd de bozuktu :D heralde pul sesine alıştık bazı sesler vızırtı geliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR