Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,432
Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti

corehunn' Alıntı:
Şekil güzel de; sanki biraz küçük ve derinliği az mı olmuş, bana mı öyle geldi acaba?

Özellikle öyle istendi, amac stepneden kurtulmak + hi-Jack
Tüm tavani kaplamasi bana minübüsleri andiriyor.

Etiketler

corehunn' Alıntı:
Şekil güzel de; sanki biraz küçük ve derinliği az mı olmuş, bana mı öyle geldi acaba?
ilk bakışta bizde öyle düşündük ama gerekli şeyleri yerleştirince üstüne ideal olduğunu gördük.bagaj ne kadar küçük olursa o kadar şık duruyor.

fiyat çok iyiymis, bir iki ay evvel gorsem kaçırmazdım.. thulenin en basit portbagajı (ki bu çok daha guzel gorunuyor) bana daha fazlaya mal oldu..

Tüm üyeler,
Ankara' lılar.....
Ben Serkan' ada, fikrinede, zikrinede kefilim....
Gözü kapalı sipariş verebilirsiniz......

Demedi demeyin :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Tüm üyeler,
Ankara' lılar.....
Ben Serkan' ada, fikrinede, zikrinede kefilim....
Gözü kapalı sipariş verebilirsiniz......

Demedi demeyin :smiley:

şöyle bir kaç resim daha yeşiller için..:smiley:

SL270446.jpg
SL270448.jpg
SL270482.jpg

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Serkan bey,

Ben Grand Cherokee' m için Roof Case almak istiyorum 10 yıllardır :smiley:...

Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla, en iyi marka sizin ürettiğiniz JEEP markadır... Öyle değil mi?
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Teşekkür ederim....

Serkan, portbagaj gerçekten çok çok güzel. İnternet'te yaptığım araştırmada bu kadar güzelini ve fiyatı bu kadar uygununu bulamadım. Ben bir tane almayı düşünüyorum. Yalnız iki konuda düşüncem/sorum var...

1. Tavandaki sisler ağaçların arasından geçerken biraz fazla korumasız değilmi?
2. Tavana yazları surf bağlıyorum. Bu şekliyle üzeri surf tahtamı bağlamak için uygun değil... Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Ben ön tarafa kenardan başlayıp lambaların üzerinden geçen bir ters "U", önüne de sisleri korumak için kafes, arkaya da biraz daha dar bir ters "U" düşünüyorum, ikisi de üstteki lastiğin yüksekliğinde olsun ki, surf tahtasını üstlerine dayayıp lastiklerle bağlayabileyim... Ne dersiniz? Çirkin mi olur acaba? Güzel dizaynı biraz bozacağız ama... Fonksiyonel de olması lazım!

flying surfer' Alıntı:
Serkan, portbagaj gerçekten çok çok güzel. İnternet'te yaptığım araştırmada bu kadar güzelini ve fiyatı bu kadar uygununu bulamadım. Ben bir tane almayı düşünüyorum. Yalnız iki konuda düşüncem/sorum var...

1. Tavandaki sisler ağaçların arasından geçerken biraz fazla korumasız değilmi?
2. Tavana yazları surf bağlıyorum. Bu şekliyle üzeri surf tahtamı bağlamak için uygun değil... Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Ben ön tarafa kenardan başlayıp lambaların üzerinden geçen bir ters "U", önüne de sisleri korumak için kafes, arkaya da biraz daha dar bir ters "U" düşünüyorum, ikisi de üstteki lastiğin yüksekliğinde olsun ki, surf tahtasını üstlerine dayayıp lastiklerle bağlayabileyim... Ne dersiniz? Çirkin mi olur acaba? Güzel dizaynı biraz bozacağız ama... Fonksiyonel de olması lazım!

Kerem aynı şeyi bende düşündüm, ikimizinde kafasındaki aynı. Evet öne ve arkaya iki tane ters u monte etmeli. Monte etmeli diyorum çünkü gerektiğinde takılacak, gerekmediğinde çıkartılacak şekilde iki ters U. Yuvalara geçmelide olabilir. Bunu Serkann'la daha netleştirirsiniz veya eğer benim zevkime güvenirsen ben onu Serkann'la netleştiririm. Sonuçta bendede 5 tane Surf board'u olduğu için denemeli uygulamalı yapabiliriz.
Ne dersin. ?

Sevgiler.

Süper olur. Senin zevkine tabii ki güvenirim. Ne de olsa bu harika portbagajın mucitlerinden birisi de sensin! ;D

Ama konuştuklarınız hakkında bana da bilgi verirseniz, işin içinde olmak daha da hoşuma gider. Aslında senin düşündüğün gibi takılıp çıkartılabilen daha da iyi olur. Gerçi öndekini çıkartmaya gerek var mı? Sislerin korunmaya her zaman ihtiyacı yok mu? Mesela parkederken kenardaki ağaçlardan, vs..

flying surfer' Alıntı:
Süper olur. Senin zevkine tabii ki güvenirim. Ne de olsa bu harika portbagajın mucitlerinden birisi de sensin! ;D

Ama konuştuklarınız hakkında bana da bilgi verirseniz, işin içinde olmak daha da hoşuma gider. Aslında senin düşündüğün gibi takılıp çıkartılabilen daha da iyi olur. Gerçi öndekini çıkartmaya gerek var mı? Sislerin korunmaya her zaman ihtiyacı yok mu? Mesela parkederken kenardaki ağaçlardan, vs..

Öndeki sabit, arkadaki çıkarılabilinir olabilir... ;)
Ama önce Serkann tatiden dönsün...:smiley:

XJ için yaptırdığım portbağajım dün elime geçti ve taktım çok güzel oldu ellerine sağlık serkan abimin resimleride yüklerim daha iyi olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.