KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Grand Cherokee ZJ'lerde Off-road Tavan Sepeti
emegınıze saglık gercekten cok hos olmus.. bır vıtara alıp yapmayı planlıyoruz.. daha once gormustum cok hosuma gıttı.. ozellıkle raylı sıstem olması cok hosuma gıttı.. arka koltuk uzerıne sunroof actırmayı planlıyoruz.. o yuzden hareketlı olması cok avantaj olacak.. acaba vıtaranın tavanına uydurma ıhtımalımız varmı? bu konuda bılgı verırsenız sevınırım.. sımdıden tesekkur ederım.. calısmalarınızda basarılar dıyorum.. saygılar
doktor_33_01' Alıntı:
emegınıze saglık gercekten cok hos olmus.. bır vıtara alıp yapmayı planlıyoruz.. daha once gormustum cok hosuma gıttı.. ozellıkle raylı sıstem olması cok hosuma gıttı.. arka koltuk uzerıne sunroof actırmayı planlıyoruz.. o yuzden hareketlı olması cok avantaj olacak.. acaba vıtaranın tavanına uydurma ıhtımalımız varmı? bu konuda bılgı verırsenız sevınırım.. sımdıden tesekkur ederım.. calısmalarınızda basarılar dıyorum.. saygılar
ellerinize sağlık tavan sepeti çok hoş olmuş, kibar ve sade. ayrıca jeep yazısıda konuşuyo yani ;D
fiyata kargo dahilmi?? sepetten istemiş olsak biz burda montajını yapabilirmiyiz acaba??? görüşmek üzere!!![attachment=1]
teşekkürler ahmet bey..fiyata kargo dahil değil malesef türkiyenin çok farklı yerlerine gönderiyorum..sabit bir fiyat çıkmıyor..
montajını siz yapabilirsiniz çok basit...