Grand Cherokeem Kaynağı Bulunamayan Elektrik Problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilyasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,620

hilyasin

Yeni Üye
Herkese selamlar
93 model grand cherokeemde Bulunduğum şehir itibari ile cherokee konusunda çok tecrübeli alternatifim olmadığını belirterek 2 gün boyunca klima ve elektrik ustasının uğraşlarıyla bi sonuca varılamayan bir problem için daha önce böyle bir problem yaşamış veya tecrübelerine dayanarak fikir verebilecek arkadaşlardan yardım istemekteyim.

Birinci problem Klima komprasörüne elektrik gitmiyor.Klima rölesine elektrik gelmiyor.mevcut kutudaki diğer rölelerde elektrik var.Bu röleye gelen hattı bulamadık.torpidonun içindeki sigorta kutusundanda gelmiyor.Uzun uğraşlar sonucu ustam ayrı bi hatla röle ayağına elektrik verdi.geçicide olsa klimam çalışmaya başladı.ama içime pek sinmedi.

Diğer problemim ise Vic ekranım ara ara kendiliğinden kapanıyor.bazende tüm arızaları yakar pozisyonda geliyor.ilginç olan ise gece farlarımı yaktığım zaman vic ekranı tamamen gidiyor.farları söndürdüğümde tekrar normale dönüyor.

merakla ve sabırsızlıkla vericeğiniz cevaplara göre ustamı yönlendireceğim.
şimdiden teşkkürler

Etiketler
elektrik
Ynt: Grand Cherokeem Kaynağı Bulunamayan Elektrik Problemi

eğer turuncu aydınlatma kablosunda bir kısa devre varsa farları yakınca kısılacağı yerde tamamen gidiyor olabilir. çünkü turuncu kablo yanlış hatırlamıyorsam farlar yanarken artı yanmazken nötür olarak iş görüyordu. belkide far kısma düğmesinde bir problem vardır. deneyip bulrusunuz. olmaz ise ebay den VIC ekranının yenisini almak lazım. kolay bulursunuz.

klima konusunda yorum yapmak zor. dijital kontrol paneli bouzktur belki.

teşekkürler bilgileriniz için.birazdan bahsettiğin turuncu kabloyla far düğmesini kontrol edicem.

maalesef bi değişiklik olmadı.bahsettiğin far düğmesinin arkasına ulaşamadım.sanırım o paneli açabilmek için direksiyonu sökmek gerekiyor.yada ben açamadım:((

Gönderdiğim bilgiler işinize yarayabilir.

Ekli dosyalar

• klima.PDF
    2.1 MB · Görüntüleme: 238

teşekkürler .ben çok anlamam umarım ustam çözebilir.

vic ekranını değiştirdim ve sorun çözüldü.yardımınız için teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR