KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yaklaşık 2 ay önce 2004 1,6 otomatik g.vitara ile aranızdayım.araçtan genel olarak memnunum.tek sıkıntı yakıt tüketimi.benzinde 14 lt şehir içi tüketim var(sakin trafikte) lpg uygulamasından sonra 17 lt lpg tüketimi oluyor 100 km de.araçta 5 cm yükseltme ve at lastik mevcut.hava filtresini ve bujileri değiştirdim ama yakıt tuketımı aynı degerlerde.yakıtı düşürebilmek için neler yapmam gerekir.yardımlarınız için şimdiden tşk.
Otomatik araçta yapacak fazla bir şey yok. Sadece ağır ağır hızlanın ani gaza yüklenmeyin. Mümkünse bir harici yol bilgisayarı edinip tüketimi gözlemleyip en uygun sürüş stilini yakalamaya çalışın.
17 lt tuketim ayni model araclarda da oluyorsa sorun yok ama forumda bazı arkadaslar 12-13 lt lpg tukettiğini yazmıslar. Benim aractada mı bir sorun var acaba?
2004 3 Kapı grand vitara lpg tüketimi 10-13 lt arasıdır. 2000 motor otomatik şanzıman ve şehiriçi yoğun yrafik o değerleri normal kılıyor sizin aracınız için.