mirali Ana Kamp Mesajlar 95 Tepkime Puanı 3 16 Ocak 2011 #1 GV için bu tampondan arıyorum nereden bulabilirim veya kime yaptırabilirim? [attachment=1] [attachment=2]
GV için bu tampondan arıyorum nereden bulabilirim veya kime yaptırabilirim? [attachment=1] [attachment=2]
kumruhuseyin Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer kumru/ordu 16 Ocak 2011 #2 Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum nerede bulursunuz bilemiyorum ama AHMET07 ustamız bunu hatta geliştirerek daha güzelini yapacaktır.yaptığı işleri ortaya çıkardığı ŞAHASER'leri kendiniz görebilirsiniz.buyrun : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0
Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum nerede bulursunuz bilemiyorum ama AHMET07 ustamız bunu hatta geliştirerek daha güzelini yapacaktır.yaptığı işleri ortaya çıkardığı ŞAHASER'leri kendiniz görebilirsiniz.buyrun : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0
mirali Ana Kamp Mesajlar 95 Tepkime Puanı 3 17 Ocak 2011 #3 Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum Teşekkür ederim..
kumruhuseyin Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer kumru/ordu 18 Ocak 2011 #4 Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum teşekküre gerek yok aile içi destek diyelim incelediniz mi AHMET07 ustamızın eserlerini.umarım istediğiniz gibi bir tampona sahip olursunuz.
Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum teşekküre gerek yok aile içi destek diyelim incelediniz mi AHMET07 ustamızın eserlerini.umarım istediğiniz gibi bir tampona sahip olursunuz.
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 18 Ocak 2011 #5 Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum butanponu yaparız ancak araç bende olması gerekiyor
kumruhuseyin Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer kumru/ordu 18 Ocak 2011 #6 Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum hah işte iyi usta tampon muhabbetinin üstüne gelirmiş.ahmet abi aileden birinin sana ihtiyacı var. "uzman olduğunu iddaedenlere herzaman güvenmeyin unutmayın nuhun gemisini amatörler inşaa etti titanic.i profesyoneller*" bunu yeni fark ettim ama müthiş bir söz.
Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum hah işte iyi usta tampon muhabbetinin üstüne gelirmiş.ahmet abi aileden birinin sana ihtiyacı var. "uzman olduğunu iddaedenlere herzaman güvenmeyin unutmayın nuhun gemisini amatörler inşaa etti titanic.i profesyoneller*" bunu yeni fark ettim ama müthiş bir söz.