grand vitara vakum??

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kayaozgur75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,831

kayaozgur75

Yeni Üye
Mesajlar
19
Tepkime Puanı
0
Selamlar,

2004 5 kapı grand vitara aracımın arazi vitesi çalışmıyor. Servisim ön diferansiyel vakumunun değişmesi gerektiğini ve parçayı ancak 20 günde getirtebileceklerini söylediler. Bu parçayı nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: grand vitara vakum??

servislerin işi genelde parcaları orjinal olarak degiştirmek sıfır adedi fazlaca faturaları müşterilerine sunmaktır diyebiliriz.

malasefki yan sanayiçi japoncularda bulunması zor olan bir parca ..olsa 1/4 oranında ucuza bulabilirdniz.

defransiyele gelen hortumda yeterli vakum varmıydı catlağı,patlağı olma olasılığı olan bir durum .?

Antalyada yaşıyormuşşunuz oralarda suzi çok mutlaka özel şervis de vardır tecrübeli ve akıllı olanını bulup söktürüp ayar temizlık vs ile düzelme durumu varmı bir baktırın derim.. :smiley:

maslak aksiyon 'a ve ikitelli bölgesindeki çıkmacılarla temasa gecin derim.kilis te de olma durumu var araştırın derim kolay gelsin . :smiley:
 

Ynt: grand vitara vakum??

Cevap için teşekkürler Oğuz Bey.

Evet Antalyada yaşıyorum. Özel servise gidiyorum, ama parçayı ancak yetkili servisten bulabildik. Onlarda parçanın Japonyadan geleceğini söylediler. 20-25 günlük bir bekleme süresi. Difarensiyeli açıp vakumun durumuna bakılmadı. Nedeni; usta problemin vakumdan kaynaklandığını, parçayı bulup getirmeyi, eğer sorun vakumdan değil daha basit birşeyse vakumun kendisinde kalabileceğini söyledi. Ustanın tecrübesine,işçiliğine güveniyorum, onun için sadece problem nedir diye difarensiyeli açmadık.

Oğuz Bey, eğer bildiğiniz yedek parçacı telefonu varsa sizden rica edicem.İlginize teşekkür.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Mesajlar
1,532,356
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst