aktolgalı' Alıntı:Anladığım kadarı ile yeni kasa 2006 ve sonrası içindi sorunuz tabiki ironman ın şu anda piyasada sattığı ithal kit var maksimum 5'' sanırım malüm mono blok şasedir yeni kasalara lastik + kit takılır ama hard offroad için yazıkdır bence bu kasalar arazide biraz nazik suv olarak kullanın derim veya bir vitara, samurai, grand arazide isteklerinize cevap verecekdir çok masraf yapıp sonra pişman olan çok arkadaş var maalesef kolay gelsin
volkanacar' Alıntı:1 - Yol Get 2'' amortisörlerin ayar yapılması kaydı ile
2 - İronMan kir 2'' amortisör ve yay değişimi
3 - Becce Kit 2''
başka alternatif ve ölçü yok
volkanacar' Alıntı:1 - Yol Get 2'' amortisörlerin ayar yapılması kaydı ile
2 - İronMan kir 2'' amortisör ve yay değişimi
3 - Becce Kit 2''
başka alternatif ve ölçü yok
Murat Hocam selamlar. Eski günlerdeki gibi adrenalin atraksiyon yok, görüşemiyoruz.tyt.fan' Alıntı:arkadaşım öğretmeye çalıştığın insanlar sen gelirken geri dönüşe geçmiş insanlar.ellerinden en az iki suzuki geçmiş.suzikilerini yükseltmiş suzikilerle arazide 10 bin km yapmış insanlar.ikinci mesajında ordunaryuslere ayar vermeye çalışıyosun.bence 100 kere had yaz hem haddini bilirsin hem mesaj adedin yükselir
Hey gidi günler.tyt.fan' Alıntı:merhabalar üstad.yeni üyeler saolsun eski topiclerden kopyalayıp pişirip pişirip yeniden ortaya döküyolar.siz eskilerde yoksunuz.turbolinea nın açtığı başlıklarda görüşüyoruz ancak.yeni duster modeli filan çıksa yada bir metre filan karyağıp dusterlar yarıp geçse belki forum canlanacak.
Muzaffer Bey,Ynt: Grand Vitara Yükseltme Kiti
Selamlar,
Ironman 45 mm yükseltme kit'li yeni kasa (2006+) Grand Vitara (GVII) sahibi bir çaylak olarak bilgilerim dahilinde konuyu toparlarsam.
- Yeni kasa Grand Vitara'lar için Becce Kit henüz yok. Tasarım aşamasında olduğuna dair söylentiler duydum ama 4xfourart.com sitesine konu ile ilgili yaptığım başvuruya henüz yanıt alamadım.
- Ironman 45 mm yükseltme kiti dört adet yay değişikliiği ile 2" = 45 mm = 4,5 cm yükseltme sağlıyor. Yükseltme kiti uygulamasından sonra uygun ebatlarda lastikler kullanarak aracı daha da yükseltmek mümkün olabiliyor. Ben şahsen 225/65/R17 olan fabrikasyon ölçüler yerine dört adet yeni 235/75R16 lastik takmayı planlıyorum.
- Yeni kasa araçlarımız get ile de bir miktar yükseltilebiliyormuş ancak ben tercih etmedim. Get belki dikeyde bir kaç cm daha yükseltme sağlayacak ancak yatayda çamurluk mesafesi kısıtlı olduğu için lastik ebatlarını değiştirerek ek yükseltme sağlamayacak diye düşünüyorum naçizane.
Bir çaylak olarak sürç-i lisan ettiysem affola.
Saygılar
Muzaffer Bey,
Aynı modifikasyonu ben de 2007 GV'mde yapmayı planlıyorum. Peki genel olarak yorumlarınız nasıl? Aracın arazi konforu arttı mı? olumlu ve olumsuz etkileri neler oldu? Paylaşabilir misiniz?