Gri Plastiklerde Boya Atması!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,138

youngsun

Zirve
Yer
İstanbul/Ankara
Web
www.youtube.com
Arkadaşlar, tampon altlarındaki gri plastik kaplamalarda boya atması farkettim bugün. Daha önce stepwaylerde de vardı bu durum.
Servis garanti kapsamına sokar umarım. Ama boyayla düzeltirlerse kötü olur yine atar. Ne yapmak lazım acaba?
i5569888_fotograf0339-jpg

Etiketler

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması!

Boyadan başka bir şeyle düzelmez o sanırım. Neden bu kadar erken attı acaba?

8TORnADO9' Alıntı:
Boyadan başka bir şeyle düzelmez o sanırım. Neden bu kadar erken attı acaba?
Zaten garanti vs. olmaz derlerse. O parçayı söküp gri sprey konsol boyasıyla boyarım komple o parçayı.

Bir de Dusterı pedere devredip yeni i30 dizel düşünüyorum

Aracı inceledim istediğim ve ihtiyaç duyduğum her özellik var. Bakalım nasip kısmet.

youngsun' Alıntı:
Zaten garanti vs. olmaz derlerse. O parçayı söküp gri sprey konsol boyasıyla boyarım komple o parçayı.

Bir de Dusterı pedere devredip yeni i30 dizel düşünüyorum

Aracı inceledim istediğim ve ihtiyaç duyduğum her özellik var. Bakalım nasip kısmet.

Garantiye sokarlar büyük bir ihtimal,sokmazlarsa da en güzeli iyi bir boyacıya götürüp astarlatıp yeniden boyatmak sağlamca. Duster'ı neden değiştireceksiniz,memnun mu kalmadınız?

8TORnADO9' Alıntı:
Garantiye sokarlar büyük bir ihtimal,sokmazlarsa da en güzeli iyi bir boyacıya götürüp astarlatıp yeniden boyatmak sağlamca. Duster'ı neden değiştireceksiniz,memnun mu kalmadınız?
Memnunum ama Yeni i30 bambaşka bir olay.
128 hp Crdi motor, 8 airbag, ABS,EBD,TCS,HBA,VSM,HAC,ESS Cruise Control, Elektronik Klima,Değişken Direksiyon Modu, Yağmur Sensörü,Far Sensörü, Adaptif, Led gündüz farları,Bluetoth,Hıza duyarlı silecekler vs.vs. vs. ayrıca şu an liste fiyatı 50.000 TL

Benim vw aracımda var aynısı ama sebebi 3 sene önce selde yol alırken taşa çarptım. Sadece küçük bir noktaydı. Ardından yağmurlarda plastik tampon ile boya arasına su gire gire genişledi ve basınçlı yıkamada çıkmaya başladı. Şu an yaklaşık 5*5cm lik bir alanda boya döküldü. Yetkili servistekilerde, tanıdığım boyacıda istersem boyayabileceklerini ancak rahatsız etmiyorsa kalmasını tavsiye etti. Beni rahatsız etmiyor. Her servise gittiğimde rötus yaptırıyorum o da anca 1 ay dayanıyor basınçlı yıkamaya.

AKÇALI'nın üzerinde GÜMÜŞ yazan sprey boyasını aldım. Ve bi kat boya atan yere sıktım. Sonuç mükemmel. Lokal boya olmasına rağmen belli bile değil.
Artık soyulsun dökülsün dursun. Bi fıııstlık işi var ;D

Boya atılmadan once atılan plastık astarı sebebıyle boya kabarması yasanabılır. Hyundaı jant kapaklarındada yasanıyordu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR