Gri Plastiklerde Boya Atması!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,172
Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması!

Bir aracın 4x4 olmasından çok arazi şanzımanı olup olmaması önemli benim için. Arazi şanzımansız 4x4 lerin çok büyük farkı yok 4x2 lerden benim gözümde.

Toyota ve Mitsubishi gibi firmaların bazı aeski araçları var bizim dostlarımız aldı, panelvan yada ufak minibüs gibi ama low vitesi var onlar şahane kamp için :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Bir aracın 4x4 olmasından çok arazi şanzımanı olup olmaması önemli benim için.

Evet bu konuda haklısınız. Suv'larda birde arazi şanzumanı olsa harika olurdu.

''Arazi şanzımansız 4x4 lerin çok büyük farkı yok 4x2 lerden benim gözümde.''

Ama burda suv'lara biraz haksızlık yapıyorsunuz. :smiley: 4x2 lerden bir kalem daha üstünler.

''Toyota ve Mitsubishi gibi firmaların bazı aeski araçları var bizim dostlarımız aldı, panelvan yada ufak minibüs gibi ama low vitesi var onlar şahane kamp için :smiley: ''

Low viteslerinin olduğunu bilmiyordum, harikaymış. Keşke honda da bunu yapsaydı. Bu konuda Honda'ya çok kızıyorum. Ne olurdu 2002-2006 veya en son çıkan cr-v'lerde low ve kilit koysalardı. O zaman tadından yenmezdi ;D

örneğin bu araç bol bol olsa ülkemizde müthiş olurdu :smiley:

_MG_1589.jpg

Tempus' Alıntı:
Bir aracın 4x4 olmasından çok arazi şanzımanı olup olmaması önemli benim için. Arazi şanzımansız 4x4 lerin çok büyük farkı yok 4x2 lerden benim gözümde.
:smiley:
Diğer arazi şanzımansız 4x4'ler için değil ama Duster için defalarca yazıldı, arazi şanzımanı olmasa da 1. vites (belki bunun yanında şu an hatırlayamadığım bazı donanımlar) sayesinde Duster bir çok arazi şanzımanlı 4x4'ten başarılı(ymış).
Bunu bizzat kullanan, hatta arazi şanzımanlı 4x4'lerle aynı gezide aynı etapları geçen Duster sürücüleri yazdılar. Ve arazi şanzımanlı bir çok 4x4'ten başarılı olduğunu iddia ettiler. Bu Duster'ler üstelik genellikle fabrikasyon, standart lastikli(ymiş).
Şimdi tüm bu yazılanları yok mu sayacağız?

veteriner' Alıntı:
Diğer arazi şanzımansız 4x4'ler için değil ama Duster için defalarca yazıldı, arazi şanzımanı olmasa da 1. vites (belki bunun yanında şu an hatırlayamadığım bazı donanımlar) sayesinde Duster bir çok arazi şanzımanlı 4x4'ten başarılı(ymış).
Bunu bizzat kullanan, hatta arazi şanzımanlı 4x4'lerle aynı gezide aynı etapları geçen Duster sürücüleri yazdılar. Ve arazi şanzımanlı bir çok 4x4'ten başarılı olduğunu iddia ettiler. Bu Duster'ler üstelik genellikle fabrikasyon, standart lastikli(ymiş).
Şimdi tüm bu yazılanları yok mu sayacağız?

Low u olmayan 4x4 ler zor yol koşulaları için iyi diğer 4x2 lerden. Islak asfalt, kar,buz, yayla yolları, toprak yollar vs. Ama adı üstünde yine yol.

Ben kamp aracı dediğimde off road yapmasam bile 4 mevsim yol dışına çıkmayı düşündüğümden arazi şanzımanı yani low u olmayan bir araba düşünemem o iş için. diğerleri ne diyor o da kendi fikirleri :smiley:

hepiniz haklısınız da ben arkada 2 tane bebek gezdireceğim için zaten 4x4 gerektiren koşullara çok girmemeye çalışacağım :smiley: bu durumda low var ya da yok o da pek etkili değil kararımda. tabii ki 4x4 virajlardaki yol tutuşu ile bile farkettiriyor ama bebekler varken zaten limitlerin bile altında kullanmaya çalışacağım :smiley:

s.forester' Alıntı:
hepiniz haklısınız da ben arkada 2 tane bebek gezdireceğim için zaten 4x4 gerektiren koşullara çok girmemeye çalışacağım :smiley: bu durumda low var ya da yok o da pek etkili değil kararımda. tabii ki 4x4 virajlardaki yol tutuşu ile bile farkettiriyor ama bebekler varken zaten limitlerin bile altında kullanmaya çalışacağım :smiley:

duster mi aldınız?

yok ali bey , duster dediğim gibi arka koltuktaki diz mesafesi ve 2 çocuk koltuğunun arasında kalan oturma alanı açısından işimi görmüyordu , bir adet 2000 model eski kasa VİTO aldım , haftasonu İstanbul'a gidip geldim , çok şükür iyi ki almışım dedirtti bana :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Ya boşverin boyasını toyotasını dacia'sını alın kırlara gelin kamp yapalım, o iyiymiş bu iyiymiş bize ne arkadaş, satılan araç başı paramı alıyoruz :smiley: araba bu kırılırda dökülürde ne önemi var, 2 kampa gittim bundan sonra her ay gidicemde, inanın araba arıza verse hakkıdır derim, o kadar yere girdik çıktık umrumda bile olmaz, alın kullanın arkadaş, ötesi berisi yalan.

Serkan kardeşim tebrikler kısa ve öz işte bu olmalı düsturumuz. iyisinizdir inşallah

Konuyu kaçırmışık Ömer abi bende 2 yıldır raw 4 kullanıcısıyım plastik tamponları geç aracın metal aksamındaki boyalar bile kalitesis 5 kutu akçalı metalik siyah boya aldım attıkca boyuyom valla ;D

BBOYTED' Alıntı:
Konuyu kaçırmışık Ömer abi bende 2 yıldır raw 4 kullanıcısıyım plastik tamponları geç aracın metal aksamındaki boyalar bile kalitesis 5 kutu akçalı metalik siyah boya aldım attıkca boyuyom valla ;D

Budur işte bizimle mi? yaşayacak sür gitsin....

BBOYTED' Alıntı:

Bu tür şeyler sadece Dacia'ya ya da Toyota'ya özgü değil her markada olabilecek şeylerdir. Mercedes,Audi,Vw... Hepsinde olabilir böyle şeyler. Nesnel yorumunuz için Teşekkürler.

kaportacı arkadaşımın deyişi plastik kısımların soğuk sıcak genleşmesi yüzünden boyayı yüzeyden ayırırmış tazzikli oto yıkama makineside mevzuya yardımcı oluyormuş mantıklı yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR