KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar; bu durumda sigdirabildigim kadar buyuk amperli akü koymam gerektigini dusunuyorum tesekkurler
lastikler 235*85*16 bf goldrich all terrain aliyorum
boya metalik SARI yapiyorum
dösemeyi sifirdan yapiyorum
ön koltuklari sordum land rover orjinal parca satan dukkana acik konusayim hic hic begenmedim cok basit kafaligi bile olmayan koltuklar
sanirim dösemeciye yaptiracam yada nasil bir cikma koltuk uygun olur arastirmaya devam edecem
arkadaslar tamamen sifirdan yapmaya calisiyorum tabi degerli fikirlerinizin ciddi anlamda önemi var benim icin
teşekkür ederim renk konusunda olumlu tepki gösteren nadir kişilerdensiniz neden kırmızı yaptınız diye sürekli tenkit ediliyorum ama ben çok memnunum gerisi banane
selamlar benim aracimda SARI olucak ve bence siradisi bir arac defender siradisiki yol disinda daha performansli
yani SIRADISI araclar SIRADISI renkleri uzerinde daha iyi tutar bence
ve tenkit edenlere söylenecek soz bence siradan bir secim yapan birisi olsam alir bir dogan gorunumlu sahin i^sime bakardim olur sanirim
defender sahibi olmak farkli bir yasam tarzina sahip olmaktir dolayisiyla
sinirlari cizgileri aslinda pekte kurallari olmayandir defender sahibi
o yuzdendir defenderini kirmiziya maviye sariya yada herhangi bir renge yani tamamen sahibinin dogasiyla ilgili bir konu
kimsenin ne diyecegi hic onemli degildir defender sahibi icin dedimya sinirlarin disinda yasayana, normalde... diye baslayan bir cumle kurdunmu zaten anlasamazsin cünkü olmasi gereken diye bisey yoktur
neyse öyle iste bence harika bir renk harika bir arac icindende resimler beklerim
Merhabalar arkadaşlar bende şunu demek istiyorum , birazda land rover e yakışır renk olsun ve birkaç tanede aksesuarla defender lerimizi yaşatalım , yani her insanın göz zevkini okşasın. benim aracımı sadece doğuda kullanacağım diye bu renk yapmıştım, malum asayiş iyi değil, yoksa koyu yeşil veya koyu mavi boyatacaktım.