Güneş paneli sıkıntı çıkarmazda TÜV de iş güzarın biri çıkıp laf söyleyebilir.
Araç üstü portbagajdan farkını sorar ve ilgili bir yönetmelik varsa göstermesini talep edersiniz.
Gerçi düşük ihtimal sorun çıkartmaları.
İşi dahada sağlama alın aracınız muayene götürdüğünüz TÜV istasyonuna telefonla yada daha iyisi mail ortamında sorun, en azından lehinize cevap gelirse çıktısını alıp ruhsat gözüne koyun.Ne olur ne olmaz diye.
Güneş paneli sıkıntı çıkarmazda TÜV de iş güzarın biri çıkıp laf söyleyebilir.
Araç üstü portbagajdan farkını sorar ve ilgili bir yönetmelik varsa göstermesini talep edersiniz.
Gerçi düşük ihtimal sorun çıkartmaları.
İşi dahada sağlama alın aracınız muayene götürdüğünüz TÜV istasyonuna telefonla yada daha iyisi mail ortamında sorun, en azından lehinize cevap gelirse çıktısını alıp ruhsat gözüne koyun.Ne olur ne olmaz diye.
güneş panelleri için yasal olarak sizden elktromagnetik onay belgesi ve fatura isteyebilir .
bunu panelleri aldığınız yerden temin edebilirsiniz
ben muayeneye gittiğimde istemedi .onayladı istese idi temin etmek için panelleri aldığım yerden temin edecektim tahminen 100-200 tl arası masrefın gider
Muayeneye giderken, ne olur ne olmaz diyerek paneli söktüm. Orada (bornova tüv) danıştığım arkadaş net bir cevap veremedi. Önce araç yüksekliği değiştiği için olmaz dedi, ben “bunda değişmiyor, üstelik normal port bagajların hepsinde değişiyor zaten” deyince kaldı.
En son danışmamız lazım diyerek ortada bıraktı, ben de zorlamadım. Ama koltuk söküldüyse onu tam istiyorlarmış. O kesin.