merhaba arkadaşlar
niyayet aracımı aldım,81 model fj 60 en kısa zamanda resimlerini yükleyeceğim,
ilk uzun yolumuda bugun yaptım(150 km uzun sayılırsa)araç asfaltta fzla hızlı ve konforlu değil ama arazide gayet iyi gerçi satışını daha alamadığım için fazla zorlayamadım ama kendini belli ediyor
toyotanın üstadlarına bikaç sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim
1-araç 4*4 e ön tekerlerden manuel olarak geçiyor,bunu içeriye vitese alabilirmiyim maliyeti nedir
2-araçta muhtelif çürükler var kaportaya sokacagım kapotayı kestirip yaptırmalıyım yoksa ön iki kapının çıkmasını amalımıyım(ankara atamanda mevcut tanesi 500 tl)
3-üst sepet ve yan güneşlik için tavsiyeleriniz nelerdir
4- ön vinç en az kaçlık olmalı malum araç biraz ağır
5-istanbulda 1 adet çıkma 3 f motor var galıba üzerindeki 2 f motor arasında çok fazla fark varmı 3 f motor atmaya değermi
cevaplayan cevaplamayan herkese şimdiden teşekkürler
aranıza katıldığım için çok mutluyum,inşallah uzun süre buralardayım
not: ankarad yapılan organizasyonlarla ilgili kimden nasıl bilgi alabilir
herkese iyi akşamlar
niyayet aracımı aldım,81 model fj 60 en kısa zamanda resimlerini yükleyeceğim,
ilk uzun yolumuda bugun yaptım(150 km uzun sayılırsa)araç asfaltta fzla hızlı ve konforlu değil ama arazide gayet iyi gerçi satışını daha alamadığım için fazla zorlayamadım ama kendini belli ediyor
toyotanın üstadlarına bikaç sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim
1-araç 4*4 e ön tekerlerden manuel olarak geçiyor,bunu içeriye vitese alabilirmiyim maliyeti nedir
2-araçta muhtelif çürükler var kaportaya sokacagım kapotayı kestirip yaptırmalıyım yoksa ön iki kapının çıkmasını amalımıyım(ankara atamanda mevcut tanesi 500 tl)
3-üst sepet ve yan güneşlik için tavsiyeleriniz nelerdir
4- ön vinç en az kaçlık olmalı malum araç biraz ağır
5-istanbulda 1 adet çıkma 3 f motor var galıba üzerindeki 2 f motor arasında çok fazla fark varmı 3 f motor atmaya değermi
cevaplayan cevaplamayan herkese şimdiden teşekkürler
aranıza katıldığım için çok mutluyum,inşallah uzun süre buralardayım
not: ankarad yapılan organizasyonlarla ilgili kimden nasıl bilgi alabilir
herkese iyi akşamlar