hadi hayırlı olsun bakalım...nihyet aranızdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alkan29 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,301

alkan29

Ana Kamp
merhaba arkadaşlar

niyayet aracımı aldım,81 model fj 60 en kısa zamanda resimlerini yükleyeceğim,
ilk uzun yolumuda bugun yaptım(150 km uzun sayılırsa)araç asfaltta fzla hızlı ve konforlu değil ama arazide gayet iyi gerçi satışını daha alamadığım için fazla zorlayamadım ama kendini belli ediyor
toyotanın üstadlarına bikaç sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim

1-araç 4*4 e ön tekerlerden manuel olarak geçiyor,bunu içeriye vitese alabilirmiyim maliyeti nedir
2-araçta muhtelif çürükler var kaportaya sokacagım kapotayı kestirip yaptırmalıyım yoksa ön iki kapının çıkmasını amalımıyım(ankara atamanda mevcut tanesi 500 tl)
3-üst sepet ve yan güneşlik için tavsiyeleriniz nelerdir
4- ön vinç en az kaçlık olmalı malum araç biraz ağır :D
5-istanbulda 1 adet çıkma 3 f motor var galıba üzerindeki 2 f motor arasında çok fazla fark varmı 3 f motor atmaya değermi

cevaplayan cevaplamayan herkese şimdiden teşekkürler

aranıza katıldığım için çok mutluyum,inşallah uzun süre buralardayım

not: ankarad yapılan organizasyonlarla ilgili kimden nasıl bilgi alabilir

herkese iyi akşamlar

Etiketler
Ynt: hadi hayırlı olsun bakalım...nihyet aranızdayım

hayırlı olsun kardeş.bende bu aralar bj60a merak saldım,forumu inceleyip bilgi edinmeye çalışıyorum.sana yardımcı olamayacağım için üzgünüm.kolay gelsin.

Ynt: hadi hayırlı olsun bakalım...nihyet aranızdayım

çok teşekkür ederim nezaketiniz yeter,umarım istediğiniz araça sahip olursunuz iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri