Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafif (titanyum) bisiklet arıyorum bayan arkadaş için 24-26 jant
Merhabalar işyerinden bir bayan arkadaşım apartmandan indirip çıkarılması kolya, yani hafif bir bisiklet arıyor, sahip olup ta kullanmayan arkadaşların dikkatine
Ynt: Hafif (titanyum) bisiklet arıyorum bayan arkadaş için 24-26 jant
abi ben pek anlamam da arkadaş öyle söyledi alüminyum alaşım falan gibi, 7-8 kg geçmiyormuş onlar vs, zaten kendinin 12-13 kg bisikleti vardı taşıyamıyorum diye başkasına verdi, hala arıyor mu bisiklet onu da bilmiyorum, burdan mesaj silmeyi de bilmediğim için kaldıramıyorum da silme konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim
Ynt: Hafif (titanyum) bisiklet arıyorum bayan arkadaş için 24-26 jant
konu ile ilğili forum + 2. el ilanları >> http://www.mtbtrforum.com/forumdisplay.php?44-2.-El-B%F6l%FCm%FC
yeni olarak alabilecegiz iyi ve herhangi bir markanın sitesi..>> http://www.trek-turkey.com/
bilğim dahilinde konuya acıklık getireyim..12-15 kg den hafif aliminyum bisiklet olmaz..genel olarak..
balık tutarken kullanılan kamışla aynı malzemeye sahip ..ismi > carbon < diye gecer.rakamlara gelince ise 5000<>8000 euro gibide rakamlara sahiptir..
pantolon paca boyu gibide beden ölçüleri vardır..kişiye özel olur..
işi bilen uzmanlar bu tür bisikletleri parcalarını ayrı ayrı alıp cıvatasına kadar özel secip yaparlar fren teli celik halat olur dışıda celik yaydan dış kılıfı vardır onlar bunun fiberden olanını bulurlar neden 3-5 gr daha hafif olsun diyedir.. selenin takılacagı boru nun bile 40 türlüsü var gibi..falan filan..bir bilenden ögrenmeniz lazım ..o paraları vermeye niyet etti iseniz ögrenip araştırın derim..