Nivatr İstanbul tayfasından gelen Hakan abim ile çok keyifli bir rota yaptık.Seyrimiz 0 dan 2500 e kadar çıktı.Rotamızı Feslikan yaylası,Karçukuru yaylası,Belmuar,Yarbaşçandır sapağı,Tübitak gözlem evi,Sinan değirmeni,Çitdibi ve Antalya olarak tamamladık.Geceyi Karçukurunda geçirdik çok keyifliydi bakalım seneye nerelerde buluşacağız...Bu keyifli geziden vizöre takılanlar....
. defender alamasaydım lada niva alacaktım güzümde cok güzel araçlar suzikiden iyi arkadaşlara hep tavsiye ediyorum . bunların dizeli varmı bir bilgi verirseniz iyi olur
Herşeyin güzel olduğu belli.
Gözüme bardaklar takıldı, EFE ve strafor bardak, bende kaliteli bir şarabı (İtalya'dan gelmişti) çok kötü pet bir bardakla içmiştim gece ve karanlık olduğundan şarabı fark edememiştim.
(arabadan arkadaşım almıştı yaklaşık 20 şişe arasından onu bulmuştu)
Sabah bakınca şişeye yaptığım hatayı anladım, arkadaşıma feda olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
. defender alamasaydım lada niva alacaktım güzümde cok güzel araçlar suzikiden iyi arkadaşlara hep tavsiye ediyorum . bunların dizeli varmı bir bilgi verirseniz iyi olur
Herşeyin güzel olduğu belli.
Gözüme bardaklar takıldı, EFE ve strafor bardak, bende kaliteli bir şarabı (İtalya'dan gelmişti) çok kötü pet bir bardakla içmiştim gece ve karanlık olduğundan şarabı fark edememiştim.
(arabadan arkadaşım almıştı yaklaşık 20 şişe arasından onu bulmuştu)
Sabah bakınca şişeye yaptığım hatayı anladım, arkadaşıma feda olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.