Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,927
Ynt: Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

Yeni yaşını ve yeni yaşamına attığın ilk adımı tebrik ediyorum, ömür boyu mutluluklar diliyorum Hakancım..

Etiketler
Ynt: Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara.

Çok çok özür dilerim, biraz geç kaldım galiba :-[ Fakat, insan bir kaç mutluluğu bir arada yaşayınca böylesi bir sarhoşluk içinde oluyormuş
İyi dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim.
Sevgili Sevtap bize nişanı layık görmüş ( Allah söyletmiş ) ama aile arasında söz merasimimizdi henüz.
Nişan ve düğünümüzde hep birlikte olucaz zaten inşallah Ki "yayla da düğün" fikri de mükemmel Uğur abi

Mutluyum...

Güzel bir doğum günü yaşadığım için...
"Hayatım" ile hayata ilk adımı attığım için...
Sizleri tanıdığım için...

Pek güzelsiniz maşallah

Ben şimdi "görümce"mi oldum

Hakan abi bu sene seninle sevtap hanımın konukseverliği sayesinde hacıllı gezisinde tanımıştık.Aldığımız habere çok sevindik.
Nice senelere...
Tebrik eder, mutluluklar dilerim.

SDC' Alıntı:
Pek güzelsiniz maşallah

Ben şimdi "görümce"mi oldum

Hemide en görümcesinden ( çocukken görümceyi börülce ile karıştıtrırdım ;D )

Tebrik ederim Hakan

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Eksik olmayın..