Halk Bandı Telsiz.. Off Road İçin Birebir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan betacam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,326

betacam

Ana Kamp
Ürün sıfır ve kutuludur. 40 Kanal cb bandıdır. Offroad kullanıcıları için idealdir.

Fiyatı 300 Tldir.

Product Features
40-channel, 4-Watt CB radio is perfect for novices and seasoned CB users
CB/PA switch allows CB to be used as a Public Address System when paired with a PA speaker
RF Gain adjusts reception sensitivity range for clear communication
Easily installs in most cars, trucks and RVs
Three-year limited warranty
40-Channel Cb
4W Output Power
Channel 9 Switch
Precision Digital Tuning

Technical Details
Brand Name: Midland
Model: 1001Z
Item Package Quantity: 1
Device Type: CB Radio
Radio Channels: 40-channel
Maximum Output Power: 4 watts
Weatherproof: No
Display: LED display
Width: 4.5 inches
Height: 1.875 inches
Weight: 2.13 pounds

Etiketler

Ynt: Halk Bandı Telsiz.. Off Road İçin Birebir

bu isten anliyosaniz bisey sormak istiyorum.elimdeki telsiz pek iyi cekmiyor grup icinde biraz cizirtili ses aliyorum ne yapmam gerekiyo sozce ? bu arada suan cakmakliktan kullaniyorum bazi arkadaslar direk akuden al dediler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oğuzhan hocam,
aracınızın çakmalığı yüksek watt kullanımlı değilse, yani güçlü bir çıkış vermiyorsa
(veren araçlarda kaç watt a kadar kullanılabileceği yaza, bazı araçlarda çakmaktan inverter kullanımı için özel yüksek çıkışlı ikinci bir çakmaklık tipi soket vardır)
bu bir neden olabilir, standart çakmaklığın verdiği güç yetmiyor olabilir,
(çakmaklık kablo kesitinin sizin telsizinizin güç kablo kesitinden bayağı kalın olduğundan eminseniz bu sorun olmayabilir)
saygılar

benim aracimda outlet power yaziyor.cakmakligin yaninda.onu kullaniyorum.demekki yine de yeterli olmuyor.bu secenekten baska ekstra baska bi parca alip taksam daha guclenirmi acaba ? oyle bisey varmi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

abicim bu durumda yeterli olması lazım, ekstra çıkışlar 120-180 wat civarı oluyo, telsiz ne kadar güç çekiyor olabilir biraz bilen tecrübeli abilerin yorumlarını görmek lazım

bende merak ettim gugıl emmime sordum.bildik midland mış
https://midlandusa.com/wp-content/uploads/2012/06/1001Z.pdf

oğuzhan bey anteninize baktırdınızmı

anladigim kadariyla sizin sorununuz dinlemede eger cizirti olarak kastettiginiz sey derinden motor sesi gibi gelen bir ses yuzunden dinlemekte zorlaniyorsaniz arabanizin konjektorunde bir problem var demektir(konjektor dinamonun urettigi ac elektrigi dc ye cevirir bu alette olan arizayi radyonuzdan veya teyp calisirken motor sesine benzer bir sesle anlayabiliriz araba motoru calismiyorken bu ses kesilir)
eger bu anlattiklarimla ilgili bir sorununuz yoksa ikinci olarak anten ve anten kablosunu kontrol etmelisiniz anten soketi oksitlenmis olabilir veya kablo icten kopmus olabilir bu iki sorun siklikla karsilasilan sorunlardir.mumkunse baska bir antenle deneyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR