<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yazargezeryolçizer" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yazargezeryolçizer' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yavuz ben çok aradım.<br />
kafama göre içi olana raslayamadım.1999-2002 arası<br />
pardon araç için İstanbula kadar gitmeme rağmen,Ankarada bir tane 3,9 buldum 63,000 km<br />
fiyatta pazarlığa bile oturduk.<br />
ama tüp koysam bagaj bana yetmiyecek.<br />
şöför koltuğuna geçtiğimde arkama ancak ufak çocuk sığabilecek<br />
vergisi pajeroya göre bir dilim yukarda<br />
yakıtta pajeronun değelerine ulaşamıyacak.<br />
gibi nedenlerden almadım çok temiz bir arabaydı hala aklım dan çıkmıyor desem yeridir.<br />
<br />
Disco II nin içi gördüğüm kadarıyla çabuk dökülüyor.<br />
eğer koltuklar yarı deri ise hemen tiftikleniyor.<br />
direksiyondaki deri bölüm hepsinde döküktü.<br />
yan kapı iç kaplamalar hepsinde tiftiklenmişti.<br />
sözün özü kalitesiz bir deri ve kumaş malzemesi kullanılmış.<br />
<br />
birde arka kapı yokmu ,defne bile zor iner binerdi.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
3.9 değildir 4.0 dır o, aslında bunun hikayeside komik , 3.9 diye bişey yok, vergi dilimini düşürmek için 3.95 litrenin altında bir hesap yapıyorlar, hesap şaşıyor sonradan düzeltiyorlar 4.0 olarak, Disco I ile arasındaki fark ECU ve akışmetrede , THOR diye bosch un bir sistemi var , bizdekiler Lucas. Thor da ateşleme elektronik bizde distribütör var, Disco II 4.0 daha hızlı devirlenir suya dayanıklıdır ama parça fiyatı (akışmetre) pahalıdır. ikisindede ecu falan kolay kolay arıza yapmaz, akışmetre eğer sıralı sistem lpg takmazsan rahmeti olabilir yoksa bozması çok çok zordur. <br />
<br />
Disco I ve II wheel base i 100 " ama disco 1 deki bagaj eksikliğini gidermek için kupayı uzatıyorlar, arka kapıyıda daraltıyorlar, arka koltukları öne çekiyorlar.<br />
<br />
Arka kapıdan girip çıkması ve arkadaki diz mesafesi Disco II de daha dar ama bagaj disco 1 den 20-25 cm daha uzun. Bagaj yüksekliği 10 cm kadar alçak. Fakar her halükarda Bagaj hacim olarak pajerodan az değildir, kısadır ama yüksektir.<br />
<br />
Ben birkaç tane incelemiştim çok temizlerdi, Gerçekten şaşırdım, full deri olanını bulmak lazım ozaman.</div>