Araçtan gayet memnunum, sürüşü çok keyifli. Arazideki yeteneklerine de diyecek yok.
Ancak gelin görün ki; 1.6lt 3 kapı Vitara'dan sonra benzin sarfiyatı kayda değer.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
teginalp' Alıntı:
biraz geç oldu ama hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Nasıl araçtan memnun musunuz?
Bol çamurlu günlerde binmeniz dileğiyle
Araçtan gayet memnunum, sürüşü çok keyifli. Arazideki yeteneklerine de diyecek yok.
Ancak gelin görün ki; 1.6lt 3 kapı Vitara'dan sonra benzin sarfiyatı kayda değer.
Merhaba, 99 Pajero ya dair olarak bu zamana kadar ki tecrübeleriniz nasıl? Özellikle parça bulma, parça fiyatı, ve usta bulma açısından paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu yıllarda ki araçlar iyi bakılmamışsa sanıyorum artık çürümeye başlamıştır. Bir yerde okumuştum sanırım; japonların çürüme olayı daha çok oluyormuş. Bir de hakkaten bu yıllardaki araçları eğer durumu fena değil ise sanayi ye ugratmıyor mu? Bu olayı güselmiş
Birazda artıları:
geniş iç mekan ,büyük pencereler
En önemlisi dayanıklı ve sorunsuz olması.
3 kademe amortisör sertlik ayarı.
2. viteste gitmeyi sağlayan HOLD tuşu
Vitesi 1 alt vitese düşüren OVERDRİVE düğmesi
100/100 arka kilit.
100Kmh ye kadar aracı 2H-4H yapabilmeniz.
Koltuk yaylanmalarını ayarlayabilmek ( bende yok )
3.0 da otobanda yokuş çıkarken biraz zorlanıyoruz.ama bizi çok üzmüyor.
3.5 de bu sorun yok.( 205 hp.)
Hararet ibresinin hep sabit kalması ;D ( japonların geneli böyle ,yada bana hareret yapmayan araçlar denk geldi.)
Yok hard offroad yapmıcam.. hafta sonu dağda tepede karda kışta çamurda beni yolda bırakmasın yeter. yırtsın yolları çıksın konfor olsun hacimde olsun hanım çoluk çocukda gelir...