Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umut067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,176
P38 yakışıklı araç ama maalesef internette net bilgi çok zayıf maalesef.Genel anlamda Land Rover firmasının araçları biraz fazla servis istiyor ama tam olarak kaç paraya aracı ayağa kaldırırsın RR için biraz muamma.

Bana kalırsa bence de Jeeplere bakın,son yıllarda Jeeplere talep biraz düştü saçma sapan kişilerin yorumları yüzünden ama en azından Jeep'te şu var. Bugün bir ZJ aldınız diyelim araç kmye başlı eskimiş olsun ve yenilenmesi gereksin, 10 bin en kötü durumda 20 bin harcama ile sıfır bir ZJ meydana getirirsiniz aracı komple yenileyim deseniz bile.Maksimum maliyeti ve bu yenileme sonucunda uzun yıllarda sorunsuz bir araç kullanacağınızı en azından biliyorsunuz.Ama RR de üst limit nedir ben rastlamadım forumlarda pek.

Açıkcası ben de aynı düşüncedeyim. Servis abs pompası bozulsa 5bin lira dedi örneğin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yolun düşerse şirket mustafa kemalde, çay içmeye beklerim. Destek için sağol.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende emekteyim, uzak sayilmam... Mustafa Kemale annemi doktora getiriyorum arada... Olabilir...
Tesekkurler çay için, şimdiden içmiş kadar oldum... :smiley:

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut, 5.9 istersen datçada çok iyi bitane var, bugün görüştük. :smiley: mal ceviz :smiley:
Tanıdık, güvenilir insanda... Numarasını vereyim, görüşün isterseniz...

Aklına bişey gelmesin. Ben bu işin ucundan kıyısından ticaretinde felan değilim...
Ben yanmakla meşgulüm ;) yanmayan kamıştan ney olmazmış, olsada aşkın sesi çıkmazmış ;)

Şubat ayında zj almışım geçtiğimiz ay sattım :smiley:
RR P38 aldım, bilindik bir araç 4x4 Garage bakımlı, 15 bin lira bakım faturası var motir ve şanzuman.

Yani 3 defa P38 almak için yola çıktım caydırdılar her dafasında ZJ aldım. Eninde sonunda gittim P38 aldım hadi hayırlısı..

Şubat ayında zj almışım geçtiğimiz ay sattım :smiley:
RR P38 aldım, bilindik bir araç 4x4 Garage bakımlı, 15 bin lira bakım faturası var motir ve şanzuman.

Yani 3 defa P38 almak için yola çıktım caydırdılar her dafasında ZJ aldım. Eninde sonunda gittim P38 aldım hadi hayırlısı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR