AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 6 May 2008 #1 Arkadaşlar bu bölüme eğer varsa üyesi olduğumuz kulüpleri yazalım... Hem oy kullanıp, hemde mesajla kulüp adını yazarsanız iyi olur...Bu sayede hangi arkadaşlarımızın hangi kulüpden olduğunu daha net görmüş oluruz... Bu bilgiler, olası etkinliklerde tanışma açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum... (Ayrıca listeye eklemeyi unuttuğumuz yada yeni kurulan bir kulüp varsa konuya mesaj atarak bildirirseniz sevinirim...)
Arkadaşlar bu bölüme eğer varsa üyesi olduğumuz kulüpleri yazalım... Hem oy kullanıp, hemde mesajla kulüp adını yazarsanız iyi olur...Bu sayede hangi arkadaşlarımızın hangi kulüpden olduğunu daha net görmüş oluruz... Bu bilgiler, olası etkinliklerde tanışma açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum... (Ayrıca listeye eklemeyi unuttuğumuz yada yeni kurulan bir kulüp varsa konuya mesaj atarak bildirirseniz sevinirim...)
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 7 May 2008 #2 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Murat,birde Sualtı avcıları derneği var.
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 7 May 2008 #3 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Hocam listeye yazılacak daha çok kulüp veya dernek var...Fırsat buldukça veya arkadaşlar burada yazdıkça eklemeleri yapacağım Sualtı Avcıları Derneği'ni listeye ekledim...
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Hocam listeye yazılacak daha çok kulüp veya dernek var...Fırsat buldukça veya arkadaşlar burada yazdıkça eklemeleri yapacağım Sualtı Avcıları Derneği'ni listeye ekledim...
Halukp Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 15 Ağu 2008 #4 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Aktif Balıkadamlar Spor Klübü
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 17 Ağu 2008 #5 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Aktif Balıkadamlar Spor Klübünü listeye ekledim
Baykuş Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 17 Eki 2008 #6 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bir de hiçbir klübe üye olmayanlar diye bir şık eklense daha iyi olacak diye düşünüyorum
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bir de hiçbir klübe üye olmayanlar diye bir şık eklense daha iyi olacak diye düşünüyorum
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 17 Eki 2008 #7 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kulüp üyesi olmayan arkadaşlar için ''Bireysel'' seçeneği eklenmiştir
derin_mavi Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer bodrum/mugla 19 Eki 2008 #8 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Aquapro Diving Center Bodrum. Bodrum'un eski dalış okullarından..
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 19 Eki 2008 #9 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bodrum Aquapro Diving Center listeye eklenmiştir
dozaj Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 20 Eki 2008 #10 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? bireysel.. ekte gonderdigim dosyada (merkezler.pdf) bazi dalis merkezleri ve bu kuluplere ait bilgilere ulasabilirsiniz.. Ekli dosyalar merkezler.pdf 185.6 KB · Görüntüleme: 1,890
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? bireysel.. ekte gonderdigim dosyada (merkezler.pdf) bazi dalis merkezleri ve bu kuluplere ait bilgilere ulasabilirsiniz..
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 20 Eki 2008 #11 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Teşekkürler üstadım
umutkaptan Dönen tekerler zaferi müjdeler. Mesajlar 1,840 Tepkime Puanı 22 Yer Kocaeli Web www.gonulluitfaiyeci.org Telsiz Çağrı Kodu TA2AUP 1 Ocak 2009 #12 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Merhaba: dessat
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 10 Mar 2009 #13 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? ankarada üniversite dışındaki okul ve klüblerden kimse yokmu?ben üye değilim ama adam dalış okulu-aqua -nereids dalış klübüyle daldım
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? ankarada üniversite dışındaki okul ve klüblerden kimse yokmu?ben üye değilim ama adam dalış okulu-aqua -nereids dalış klübüyle daldım
photographer41 Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli/Göcük 31 Mar 2009 #14 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kocaeli-Gölcük-Değirmendere DESSAT
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 31 Mar 2009 #15 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? ankara yelken klübü
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 26 Nis 2009 #16 Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? ankara yelken klübü listeye eklenmemiş...