barb_alone
SQ_for all
vitara ile herhangi bir tecrübem olmadı
20000 lira bütçem var ve zj kasa bir cherokee almayı düşünmekteyim .....
1- 1.92 boyumla ufak adam sayılmam sığma konusunda zorluk çekermiyim
2- dizel veya benzinli mi tavsiye edilir yakıt olarak benzinlide lpg olduğunu varsayarsak
3- 1.6lt lik mi yoksa 2.0lt lik modelmi tercih etmeli 2.5V6 düşünmüyorum
4- hangi model aralığı iyidir ne kadar yüksek model alınsa omu iyidir birde 1998 yuvarlak bir kasa buldum birde jlx diye bir modeli var genelde jlx yazan model tercih ediliyor galiba
5- 2002-2003 5 kapı 2.0 hdi modeli tavsiye edilir mi (aile kullanımı için 5 kapı almam lazım)
6- otomatik olması off-road olayında beni ne kadar kısıtlar
bu cevaplar arayış içinde olduğumdan önemli cevaplar olacak şimdiden teşekkür ederim
hakan beye bu mesajı pm olarak attım ama bakınca pm olarak cevaplanması zor olsa gerek size hak verdim şimdi hakan bey kaptırmışım kendimi
böyle ortamdan paylaşalım suzuki seçeceklere de ön ayak olsun
20000 lira bütçem var ve zj kasa bir cherokee almayı düşünmekteyim .....
1- 1.92 boyumla ufak adam sayılmam sığma konusunda zorluk çekermiyim
2- dizel veya benzinli mi tavsiye edilir yakıt olarak benzinlide lpg olduğunu varsayarsak
3- 1.6lt lik mi yoksa 2.0lt lik modelmi tercih etmeli 2.5V6 düşünmüyorum
4- hangi model aralığı iyidir ne kadar yüksek model alınsa omu iyidir birde 1998 yuvarlak bir kasa buldum birde jlx diye bir modeli var genelde jlx yazan model tercih ediliyor galiba
5- 2002-2003 5 kapı 2.0 hdi modeli tavsiye edilir mi (aile kullanımı için 5 kapı almam lazım)
6- otomatik olması off-road olayında beni ne kadar kısıtlar
bu cevaplar arayış içinde olduğumdan önemli cevaplar olacak şimdiden teşekkür ederim
hakan beye bu mesajı pm olarak attım ama bakınca pm olarak cevaplanması zor olsa gerek size hak verdim şimdi hakan bey kaptırmışım kendimi
böyle ortamdan paylaşalım suzuki seçeceklere de ön ayak olsun