<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hangisini Alırdınız?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="rottweiler" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
rottweiler' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Mahindra için bir şey diyemem yakından incelemedim ayrıntısını da bilmiyorum ama Türkiye'de tutmadı burası gerçek<br />
Dediğiniz gibi araziye uygun bir arabaya benziyor ne desem yalan olur<br />
Benim Ssang ile girdiğim karadeniz yaylası yollarının haddi hesabı yok<br />
Kavrun yaylası yoluna girdim ki gitmeyen bilemez o yolu<br />
Ağır Off road yapmıyorum,işimde değil ama gittiğim zamanda işimi gördü 4x2 aracım bu arada<br />
Uzun yol,hafta sonu gezisi,arazi için uygun araç Ssang binek araçtan daha rahat daha ne olsun<br />
İki işimi de görüyor fazlası ile<br />
Bu kalite,bu fiyat,dizel,otomatik,bu motor gücü ve yakışıklılık en uygunu bu çamura girmeyecek isek niye aldık ki zaten?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Herkese selamlar,<br />
Ssanglar çok dikketimi çeken araçlar özellikle iç mekannın (2009 sonrası sanırım) kokpit havasında olması çok etkileyici, maddiyat el verse şahsen almak isterim.<br />
Birde affınıza sığınarak, polemik yaratmak gibi bir derdim yok fakat Rizede 6 yıl görev yaptım ve işimizin %50 si yaylardaydı, çamlıhemşin/ayder den çıkılan kavrun dan bahsediyorsanız, ayder den kavruna transitler servis çekiyor ve biz hyundai accent 1,5 ile defalarca kavruna çıktık evet yol biraz taşlıdır ama yolu olan bir yayla , turistlerin akın ettiği yaz döneminde kavrun yaylasında bol miktarda binek araç görebilirsiniz bir kaç yerde araç altı vurma riski vardır ama iyi sürücüler onunda üstesinden geliyorlar. Saygılar.</div>