Hankook 30/9.5 15 Lastik Fiyatları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,891

dr_musty

Kamp II
4 adet toplam 1000 km bile yapmamış çıkma hankook 30 9.5 lastik için ortalama fiyat nedir..4 adet buldum ve fiyat 750 tl dediler ikilemde kaldım.

Etiketler
Ynt: Hankook 30/9.5 15 Lastik Fiyatları?

piyasayı araştırın başka daha kaliteli markalarda sıfırının fiyatı 190 TL civarı olan MT lastikler mevcut cıkma lastik için bence fiyat yüksek

merhaba,
ilgilenirseniz bende 195*80*15 hankook at var, sadece yaz aylarında kullandım,kış lastiğim ayrı. iki yıl kadar oldu.

faruk bey lastikler hakkında daha ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün mü? diş derinliği vs ve foto eklemeniz mümkünmü? ve 80 mm yanak için 190 mm taban genişliği biraz ince değil mi sizce? ve lastikler için isttediğiniz fiyat nedir?

merhaba,
lastiklerin diş derinliği 6mm kadar.sadece yaz aylarında kullanıldı. oldukça temiz,patlağı yırtğı falan yoktur. istediğim fiyat 4 adetine 200 tl.aracımın üzerinde mt lastik var, henüz taktırmadım. düşünürseniz fotolarınıda çekmem lazım. kısa zamanda onları da eklerim.

lastiklerin fotosunu gönderirseniz almayı düşünüyorum..aracımın üzerinde 30/9,5 r 15 mt lastik var biraz büyük geliyor ..

faruk bey lastikler satılmadıysa ilgilenebilirim.

temasa33' Alıntı:
faruk bey lastikler satılmadıysa ilgilenebilirim.
merhaba bendede 30/9.5/15 mt kumho var satmak istiyorum çok yeni durumda anlaşabilirsek jantlarla vermek istiyorum jantlar + lastikler 1050 tl düşünüyorum ilgilenen olursa anlaşmak niyetinde ciddiyim aracıma büyük geliyor işimi görmeyeceğini düşündüğüm için satıyorum

merhaba ,
lastikler duruyor ama fotoları bir türlü ekleyemedim. en kısa zamanda eklicem. sanırım fotoğrafın boyutu büyük geliyor.

lastikler hangi şehirde faruk bey?

merhaba,
lastirler antakya da.

reis bey 190 civarı sıfır lastikler var demişsiniz..bildiginiz bi tavsiye edebileceginz bi marka varmı ebatlarınıda yazarsanız sevinirim aracım vitara 195 80 15.

cesurtekes' Alıntı:
reis bey 190 civarı sıfır lastikler var demişsiniz..bildiginiz bi tavsiye edebileceginz bi marka varmı ebatlarınıda yazarsanız sevinirim aracım vitara 195 80 15.

bu ebtta MT lastik TC de yok tur sanırım AT olarak kumho da hankok savero marka lastiklerde mevcuttur birde falkene bakın