faruk bey lastikler hakkında daha ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün mü? diş derinliği vs ve foto eklemeniz mümkünmü? ve 80 mm yanak için 190 mm taban genişliği biraz ince değil mi sizce? ve lastikler için isttediğiniz fiyat nedir?
merhaba,
lastiklerin diş derinliği 6mm kadar.sadece yaz aylarında kullanıldı. oldukça temiz,patlağı yırtğı falan yoktur. istediğim fiyat 4 adetine 200 tl.aracımın üzerinde mt lastik var, henüz taktırmadım. düşünürseniz fotolarınıda çekmem lazım. kısa zamanda onları da eklerim.
merhaba bendede 30/9.5/15 mt kumho var satmak istiyorum çok yeni durumda anlaşabilirsek jantlarla vermek istiyorum jantlar + lastikler 1050 tl düşünüyorum ilgilenen olursa anlaşmak niyetinde ciddiyim aracıma büyük geliyor işimi görmeyeceğini düşündüğüm için satıyorum
reis bey 190 civarı sıfır lastikler var demişsiniz..bildiginiz bi tavsiye edebileceginz bi marka varmı ebatlarınıda yazarsanız sevinirim aracım vitara 195 80 15.
reis bey 190 civarı sıfır lastikler var demişsiniz..bildiginiz bi tavsiye edebileceginz bi marka varmı ebatlarınıda yazarsanız sevinirim aracım vitara 195 80 15.