caner alpay
Bozuk Pusula :)
Merhaba arkadaşlar. Şu anda elimde 3 adet sıfır 1 adet kullanılmış teknik tırmanış botu var. Dördüde hanwag marka. Bilen arkadaşlar dünyanın en iyi botlarından olduğunun farkındadırlar. İçlerinden birini kendim alıcaktımki numaraları olmuyo fakat elimde bekletiyorum. Alan olmazsa sahibine geri vericem. ayakkabılardan en iyisinin fotoğrafını ekledim. diğerlerinin sonra eklicem. eklemiş oldugum kırmızı renkli ayakkabı HANWAG sitesinde alpin bölümünde 3 boyutlu olarak görünmekte. ayakkabı 40 numara ve 1 defa test için kullanılmış. deneyen arkadaşında ayağına olmadıgı için satıştadır.
Kırmızı bir kez kullanılmış olan hanwag omega gtx modelinin fiyatı gerçekten çok komik. 300 liraya 600 liralık ayakkabı. sadece 1 kez kullanılmış oldugu için. benim ihtiyacım var ve fiyatını duyunca şok oldum. 40 numara oldugu için alamıyorum
ihtiyacı olan arkadaşlar görmek isterlersede evim BURSA altıparmakta. gelil görebilirsiniz. ihtiyacı olan mutlaka baksın havada kapıcagına eminim.
diğer sıfır olanlarıda hanwag rock modelleri. bunlarada yine otomatik krampon takılabilir ve goretex özelliklidir. hepside mükemmel ayakkabılar. sıfır olanlar 41 numara ve 300 liradır. düşünenler akşam 6dan sonra uğrayıp görebilirler. 41 numara olanların fotoğraflarını e kısa zamanda çekip atıcam...
Kırmızı bir kez kullanılmış olan hanwag omega gtx modelinin fiyatı gerçekten çok komik. 300 liraya 600 liralık ayakkabı. sadece 1 kez kullanılmış oldugu için. benim ihtiyacım var ve fiyatını duyunca şok oldum. 40 numara oldugu için alamıyorum
diğer sıfır olanlarıda hanwag rock modelleri. bunlarada yine otomatik krampon takılabilir ve goretex özelliklidir. hepside mükemmel ayakkabılar. sıfır olanlar 41 numara ve 300 liradır. düşünenler akşam 6dan sonra uğrayıp görebilirler. 41 numara olanların fotoğraflarını e kısa zamanda çekip atıcam...