KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkeze selam sahini tanıyorum maslakta toparlandı bu araç ama ciiddi para harcandı ve her parçası orjinaldiir. Maslakta Genmar makine adında bir Honda Marine servisi var adı Kubilay ondan detayları öğrenebilirsiniz.
Teşekkürler Ergun bey,bende aracı detaylı inceleyemediğimden,bj 40 kısmını tutturdum ama doğrusu bu ise Moderetörler konu başlığını deyiştirsin,genel olarak bu tarz işlemlere toplama dediğimiz için bende öyle yazmıştım. HARİKA YENİLENMİŞ BJ 45 olarak düzeltilirse emeğe saygısızlık etmeyelim.
Selam Tuğsan.... Bu Toyota yi yapım aşamasında an be an inceledim. çünkü sanayide benim boyaci dostum Kemal usta da toplandi. gerçekten çok düzgün bir işçilik çıktı.. Allah sahibine bağışlasın.....
çok enteresan ben toyotayı bi kaç ay evveline kadar gözden kaçırmışım .bu kadar senedir bu toyotanın butun araçlarına japondur bunlardan hiç bişe olmaz deyip hep horladım pişmanmıyım ? kocaman gerçekten yok olmayan bi araç düzgün ellerde bozulmayan eskimeyen enteresan bi makine.