Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,600

Etiketler
Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

toplanmış kelimesi az kalır bence bir sanatçı kadar zarif işlemiş aracı.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

gerçekten çok güzel bir makine olmuş
büyük bir emek,özveri ve gayretli çalışmalarınızın meyvesi ile
doyumsuz bol macera dolu sürüşler dilerim...

Herkeze selam sahini tanıyorum maslakta toparlandı bu araç ama ciiddi para harcandı ve her parçası orjinaldiir. Maslakta Genmar makine adında bir Honda Marine servisi var adı Kubilay ondan detayları öğrenebilirsiniz.

recep beyin arabası, gerçekten özenle topladı, arkaya tenteyide yaptı,vincinide taktı
22marttaki buluşmaya onuda davet edeceğim,yakalarsam tabi

Gerçeken çok güzel bir yenileme.... "toplanma" kelimesi biraz hatalı olur. Çünkü Landcruiser dağılmaz...
Ancak keyfe keder yenilenir.

(Bu arada araç BJ 45 'dir.)

Teşekkürler Ergun bey,bende aracı detaylı inceleyemediğimden,bj 40 kısmını tutturdum ama doğrusu bu ise Moderetörler konu başlığını deyiştirsin,genel olarak bu tarz işlemlere toplama dediğimiz için bende öyle yazmıştım. HARİKA YENİLENMİŞ BJ 45 olarak düzeltilirse emeğe saygısızlık etmeyelim. :D :D :D

Selam Tuğsan.... Bu Toyota yi yapım aşamasında an be an inceledim. çünkü sanayide benim boyaci dostum Kemal usta da toplandi. gerçekten çok düzgün bir işçilik çıktı.. Allah sahibine bağışlasın.....

Ynt: Harika Toplanmış TOYOTA BJ 40

Madem konu 45'den açıldı...[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

9.jpg

8.jpg

7.jpg

çok enteresan ben toyotayı bi kaç ay evveline kadar gözden kaçırmışım .bu kadar senedir bu toyotanın butun araçlarına japondur bunlardan hiç bişe olmaz deyip hep horladım pişmanmıyım ? kocaman :D gerçekten yok olmayan bi araç düzgün ellerde bozulmayan eskimeyen enteresan bi makine.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR