KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevgili Heytem, sanayide karşılaşamıyoruz bu aralar... Herhalde ikimizin de araçları bitti ondandır diye düşünüyorum. Buz dağının görünmeyen kısımlarını bir araya gelebileceğimiz kamp gününe saklıyorum. Sevgiler.
Gerçekten çok güzel olmuş ! Aracınızı iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla kullanın.. Örnek görüntü oluşturan bir güzellik. Tanrı yolunuzu açık etsin, kem gözlerden korusun..
Arkadaşlar daha önce forumu sürekli okuyarak takip ediyordum ama Recep bey bizden önce davranınca ve yapılan güzel yorumlara dayanamayınca bir duyuru yapayım diye düşündüm. Yakında yaklaşık 3,5 aylık bir emeğin sonucu bir şaheser sonlanacak forum üyesi olanSn. Erol TUNCAY' a (defendererol) ait FJ 40- ki gerçek bir şaheser fotolarını göreceksiniz.Araçta değişmeyen bir civata dahi kalmadı ve gerçekten mükkemmel bir iş çıktı.Önce tüm mesai arkadaşlarımı ve araç sahibi Erol abimizi tebrik ediyorum.
Sedat merhaba, sen ve ailen iyisinizdir ümid ederim. Sevgili Heytem abartmıştır muhakkak. Geriye yaşam mahallinin resimleri kalmıştı, onlarıda koyarsam arşiv tamamlanmış olur. Sevgiler.