Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,569
Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

Sevgili Heytem, sanayide karşılaşamıyoruz bu aralar... Herhalde ikimizin de araçları bitti ondandır diye düşünüyorum. Buz dağının görünmeyen kısımlarını bir araya gelebileceğimiz kamp gününe saklıyorum. Sevgiler.

Etiketler

Gerçekten çok güzel olmuş ! Aracınızı iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla kullanın.. Örnek görüntü oluşturan bir güzellik. Tanrı yolunuzu açık etsin, kem gözlerden korusun..

Arkadaşlar daha önce forumu sürekli okuyarak takip ediyordum ama Recep bey bizden önce davranınca ve yapılan güzel yorumlara dayanamayınca bir duyuru yapayım diye düşündüm. Yakında yaklaşık 3,5 aylık bir emeğin sonucu bir şaheser sonlanacak forum üyesi olanSn. Erol TUNCAY' a (defendererol) ait FJ 40- ki gerçek bir şaheser fotolarını göreceksiniz.Araçta değişmeyen bir civata dahi kalmadı ve gerçekten mükkemmel bir iş çıktı.Önce tüm mesai arkadaşlarımı ve araç sahibi Erol abimizi tebrik ediyorum.

SDC' Alıntı:
CIMG3265.png

Bu araç kimin yahu ???

Cuma akşama doğru otobanda gördüm, bakayım derken kaza yapacaktım neredeyse ;D

Çok güzel görünüyordu güneşin son ışıkları altında, ama bu hali de süpermiş...

Sahibi uzun yıllar güle güle kullanır umarım (maşallah dedim yanandan geçerken :smiley: )

Sizinmiş :smiley:

Festival fotolarında görünce kimin diye sormuştum, cevap alamamıştım...

Diğer fotoğraflarını görünce daha çok beğendim, tekrar maşallah diyeyim :smiley:

Sevtap hanım, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizle...

SDC' Alıntı:
Sizinmiş :smiley:

Festival fotolarında görünce kimin diye sormuştum, cevap alamamıştım...

Diğer fotoğraflarını görünce daha çok beğendim, tekrar maşallah diyeyim :smiley:

Sevtap senin Land Cruiser a olan yakınlığın biliniyor.

Hatta FJ serisi için kurtarıcım diye bahsediyormuşsun forumda :smiley:

Yakında seni de TOYOTA cı yapacağız

hsbasar' Alıntı:
Sevtap senin Land Cruiser a olan yakınlığın biliniyor.

Hatta FJ serisi için kurtarıcım diye bahsediyormuşsun forumda :smiley:

Yakında seni de TOYOTA cı yapacağız

Jeep hariç hepsi olur ;D ;D

Şaka bir yana bence de Toyota safkan arazi aracı ama benim Mitsubishi soğuttu beni biraz japonlardan :-\

Bakalım Dicimonu bir göndereyim de ( o da sıfır gibi oldu, kıyamıyorum satmaya :smiley: )

Recep bey biz de sizi gölün karşısından çekmiştik.
Allah nazardan saklasın, çok dikkat çekiyor.

DSC00504.JPG

hsbasar' Alıntı:
Recep bey, Heytemin dediği gici iceberg in kalanınıda anlatsanız bizlere
sahip olduğumuz bu harikaların kıymetini bir kez daha anladım.süper bir araç olmuş

hsbasar' Alıntı:
Recep bey, Heytemin dediği gici iceberg in kalanınıda anlatsanız bizlere

Sedat merhaba, sen ve ailen iyisinizdir ümid ederim. Sevgili Heytem abartmıştır muhakkak. Geriye yaşam mahallinin resimleri kalmıştı, onlarıda koyarsam arşiv tamamlanmış olur. Sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR