Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,735
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

MUSTANG' Alıntı:
evladımı tekrar bağırıma bastım çamur çıkışından sonra )
üstad evladını bağrına basmak yetmez ekstradan bahar ayıda gelmişken keçi sütüde içir ben öyle yaptım Pajeroya keçi sütünü içirdim pazara dağa çıkacağım davar zibili getirmeye yine içireceğim

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Vakıf abicim ikinci gönderdiğin canlı yayın linki, program saatinde tıklanacak. O HRT Akdeniz Tv'yi internet izlemek için. Benim program saati yani yarın 21.30'da aynı linke tıkladığında arabanı görebilirsin =))

Teşerkkür ederim alper tıkladım ama haberler çıktı. Yayı saatindemi tıklayacağım?

ben tv den izlerim hrt yi zaten takip ediyorum ben ayrıca geçmiş yayınlarınız internet üzerinden tekrar izlenebiliyor diye anlamıştım sağol Alper

selam ben adana off road dan Adnan Demir Mahmut ustanın yıgenıyım afganıstandayım burdan gezılerınızı takıp edıyorum malesef bugune kadar sızın sıtedekı fotoları acamadım net cok zayıf burda rıca etsem fotoları bana mail atarmısınız