KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
küçük ağa' Alıntı:
linke tıklamak neki tokat attım reklamların tamamamını izledim belediye tanıtımı ilçe tanıtımını bitirdik ben bulamadım Alper çamurda araba çekmek daha kolay reklamsız da olmaz televizyon nasıl ayakta durur oda gerek
Vakıf abicim ikinci gönderdiğin canlı yayın linki, program saatinde tıklanacak. O HRT Akdeniz Tv'yi internet izlemek için. Benim program saati yani yarın 21.30'da aynı linke tıkladığında arabanı görebilirsin =))
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
alpertuydes' Alıntı:
Vakıf abicim ikinci gönderdiğin canlı yayın linki, program saatinde tıklanacak. O HRT Akdeniz Tv'yi internet izlemek için. Benim program saati yani yarın 21.30'da aynı linke tıkladığında arabanı görebilirsin =))
selam ben adana off road dan Adnan Demir Mahmut ustanın yıgenıyım afganıstandayım burdan gezılerınızı takıp edıyorum malesef bugune kadar sızın sıtedekı fotoları acamadım net cok zayıf burda rıca etsem fotoları bana mail atarmısınız