selamlar daha öncede yazmıştım misafir olarak katılmak isterim diye eğer araçlarda boş yer olursa gelmek isterim bu etkinliğe umarım çıkar olmasa da bir daha ki etkinliğe aartık..
BU hafta şansım yok. Daha önceden yaptığım program nedeniyle dörtyolda olmam gerekiyor. İyi geziler kazasız belasız yolculuklar. ( Resimler bu sefer sizden) ;D ;D ;D
Haftasonu gerçekleştirdiğimiz geziden çok keyif aldım , başta Menderes Bey olmak üzere planlayan davet eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdiilik cep telefonu ile çektiğim resimleri paylaşacağım en kısa sürede kamera ile çektiklerimi yüklerim. Kısa sürede görüşmek ümidiyle , iyi günler.
evet bende bir şeyler yazayım ama .Katıldığım ilk etkinlikti ve hiç yabancılık çekmedim bunu belirtmek istiyorum..Zaten etkinlik programı, parkur gezilip görülen yerler çok güzeldi . Emeği geçen büyüklerimize çok teşekkür ederim .Bundan sonraki etkinliklere de katılmayı isterim.Bende günün anısına birkaç foto yüklüyorumm..
Yaşadığım aksaklık nedeniyle,
Öncelikle kusura bakmayın aslın da biraz bilebile lades oldu.
Emeği geçenlere bizi bekleyen çocuklarımıza ve hanımlara HEPİNİZE teşekkür ederim.
Sedat abi, su bidonunun yeri de değişiyor bilgine.(senden daha çok şey öğreneceğiz)
Fotoğraf çekemedim sadece facte iki tane koordinat ve yüksekliği gösteren fotoğrafım var.
İlk defa aranıza katıldığım bu etkinlikten çok keyif aldım,
Öyle ki eve gidip Clio'ma pis pis bakışlar attım, seni satıp cip alacağım diye
Öncelikle beni davet eden Ercüment Hocama, arabasına alan Ahmet'e, organizasyonu düzenleyen Menderes Hocama ve tanıştığım tüm Abilerim/Ablalarıma teşekkürlerimi sunar elimdeki 2-3 fotoğrafı sizlerle paylaşmak isterim.
(Fotoğrafların çoğunu Ahmet'in makinasıyla çektiğimden ve Fatih-Mustafa ikilisinin çok çok daha iyi fotoğraflar çekeceğini bildiğimden 5 tane paylaşıyorum)