Hatay Offroad Grubu İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi Gezisi (29.01.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,745

Etiketler
Ynt: Hatay Offroad Grubu İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi Gezisi (29.01.2012)

Yol haritası aşağıda olup, dönüş yolu İskenderun dışından gelen arkadaşlar ve hava durumu gözetilerek mola yerinde yeniden şekillendirilecektir.
Yeni katılımcıların iletişim kurmaları ve Hatay Offroad grubunun manifestosunu okumaları rica olunur.

Kozakl? yang?n kulesi.JPG

Hadi Bismillah ben geliyorum
Bol çay ve gıda vitaminsiz kaldım ;D

Tehlikeli yarıkları dolduran kar nedeniyle daha fazla riske atamadık ve hedefe varamadan geri dönmek zorunda kaldık. Ama 1 ay sonra bu rotayı tamamlayacağız. Yoldaki yarıklar ve bozulmalar o kadar artmış ki tam bir offroad parkuru haline gelmiş. Sınırlı sayıdaki fotoğraflarımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Ocak 2012 014.jpg

Ocak 2012 015.jpg

Ocak 2012 019.jpg

Sucuk kesme mucidi Menderes Hoca erinmemiş becerikliymiş,çay her zaman hazır hocam ALLAH,tan manilik çıkmazsa ayın 2,sinde gölbaşında içeriz

Sadece benim araçta zincir vardı Menderes Hoca ve Hasan beyin araçlarda zincir olsaydı lastiklere zincir takıp parkuru rahat tamamlardık Menderes Hocam 1 ay sonra daha güzel olur dedi derin yarıklar oluşmuş çukur yerlerde kar çok kalın yarıklar görülmeyince riske girilmemeye karar verildi yine sucuk ve çay her şeyiyle güzeldi

Yaşar hocam özlettin kendini, iyice kopardınız yolları :smiley: Bu çizdiğim parkuru karlar eriyince yineleyeceğiz ve Hatay'ın en güzel offroad parkuru olabilecek yerlerden biri olduğunu göreceksiniz. Katılmanızı tavsiye ederim. Sedat bey Gölbaşı'nda bir organizasyon mu var?

Güzel birgündü katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR