kimsenin bişey lanse ettiği yok arkadaşım . biz eksik gordugumuz yanlıs olan seylerı dıle getırıyoruz. Ortamı geren cumle yarıs sopnunda ( biz kupa ıstersek arabaları parcalar alırız cumlesı ) ve onun oncesındekı adanoff yok sayılarak surelkı gazoff ve marraf reklamı yapılması .
( Bazı arkadaşlarımızın lanse ettiği gibi Bizim oraya geliş amacımız ne pahasına olursa olsun kupa alalım ,limitleri zorlayalım,araç parçalayalım ,parası olan yapsın, insanların kalpleri kırılsın vs... ) dediğim gibi biz bişe lanse etmeye calısmıyoruz sızıden bırılerı mıkrofonda sarf ettıgı cumlelerle zaten ortamı gerıyor ve senın yazdıklarının tam tersı fıkırde oldugunu gosterıyor. bu konunun daha fazla uzamaması adına bundan sonra yazmayacagım . organızasyonu duzenleyen herkese tesekkur edıyorum kunefelerde harıkaydı . YARIS SONUNUCUSU
dikkat ettim herkes birseyler yazıyor ortamı germeyelım dıyor kimsenın bırsey lanse ettıgı yok dıyor ama cumlelerının sonuna ıllakı bırseyler sokusturuyorlar yok yarıs sonuncusu yok bız kotuyduk sız ıyıdınız yok sız supersınız gıbı sozler yanı cok mutevazı oldugunu anlatmaya calısan arkadaslara dıyorum guzel temennılerınızı yazın bu ısı burda bıtırın bırde o anonsu yapan maroff dur karıstırmayalım gazoff un hıcbır ıddası hıcbır soz dalası olmamıstır dur bende bır mutevazı sozle son vereyım (yarıs sonuncusundan sonrakı en kotu sonuncu
ha bırde parayla olursa kralını yaparım dıyenler var yap kardesim .birde bilmediğin bırsey soyluyeyım offroad caddede yapılmaz sokalarda yapılmaz genelde engebelı arazilerde zorlu yollarda yaparsın tekrar soyluyorum bugun ortamı geren kişisellege laf soyleyen arkadasımız bırde maroff dan sunucunun aracı parcalayıp yınede bırıncı oluruz demesı bu olaylara gazoffu katmayın