Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,769
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

yemek konusunda neler oldu bilmiyorum ama bizim hazırlığımız vardı. Etlerimizi önceden ayarladık. Mangalımızı yaktık. Karnımız doydu

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

aynen katılıyorum,Maraşa gelelimde yiyelim şu dondurmayı artık)çok keyif aldık eğlendik Reyhanlı Emniyet Müdürü ve ekibine,HATAY_HAMOK (1 kişi hariç)ve OffRoad ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmeyelim..

jeep' Alıntı:
yemek konusunda neler oldu bilmiyorum ama bizim hazırlığımız vardı. Etlerimizi önceden ayarladık. Mangalımızı yaktık. Karnımız doydu
bunun bahsini etmemek lazımdı ama bir defa söylemiş bulunduk sorun yemekle ilgili değil aslında biz misafir olarak gelmişiz orda sabah sabah parktaki çalışan ile kavga etmek felan insan bir etrafına bakar yani orda diğer arkadaşlar da rahatsız oldu bu doğa sporu düşkünü olan birisine yakışmıyor diye düşünüyorum neyse bidaha bahsetmicem,bunun haricinde etkinlik güzeldi herkesin eline ayağına sağlık..

takip

Arkadaşlar marofff üyesi olarak;bir suçu lisan ettiysek herkesten derneğimiz ve şahsım adına özür diliyorum.Orda istenmeyen bir anons yapılmış bizlerde bu tür şeyleri tasnip etmiyoruz,amacımız kimseyi üzmek,kırmak değil bu birarada yaptığımız ilk etkinlikti bundan sonra daha sık karşılaşacağımızı ümüt ediyorum....anonsu yapan arkadaş hava yastığının patlamasının şokuyla BÜYÜK BİR ŞOKA GİRMİŞ ve bizimde istemediğimiz şeyler söylemiştir,kendiside HALAA ne söylediğinin farkında değil,olayın heyecenıylan sarf edilmiş sözlerdir.Biz burdan MAROFF ekibi olarak bu heyecanlı organizasyona katılıp göstermiş oldukları cesaretten dolayı bütün katılımcıları tebrik eder bundan sonraki etkinliklerin daha güzel olması ümüdiylle........

tesekkur ederim ADANOFF olarak katılan arkadaslarıma bizler oraya hatay grubuna destek için gittik ..daha detay vermiyorum sadece spikerin yaptıgı konusma bile sportmen br camiiaya zan altında bırakmıstır kısır tartısmalarla vakit kaybetmeyelim hatay grubuna tekrar tesekkur ederim ......

sana katılıyorum bir kişi değil iki ayaklı ADAM hariç de yakışanı bu 53 yaşındayım böyle rezalet yaşamadım ve PROTOSTO ediyorum

Daha biz alkol sınırlaması getirdik. Kesin karar aldık. Sitede duyurduk. İçmeye gelen gelmesin dedik. Bu konuda da kamp alanı haricinde sanırım başarılı olduk. Alkol kaynaklı herhangi bir tatsızlık olmadı. Şimdi bu kadar adrenalinin yüksek olduğu bir ortamda alkolün de işin içine girdiğini düşünsenize.. 2 metre havalanan araçlar nerelere varırdı ;D

bu PROTOSTOM o adamla bizleri muhatap eden Hasan ÇOLAKEFEDEN tatmin edici cevap gelene kadarda devam edecektir.

canım kardeşim eleştriler iyidir maksadını çizgiyi aşmadıkça çünkü bunlar ders olur bi dahaki etkinliklerde dikkat edilir .tabii bizim amacımızda bu sporu sevdirmek geliştirmek milleti asvalttan başka yol oldugunu göstermek çogu araç 4x4 asvaltan inmemiş.etkinliklerde hatalar eksiklikler olur olacaktırda bunları eleştrilerle minimuma indirebiliriz.yemek içmek bunlar çok önemli degil zihniyet önemli o kadar kalabalıktıkı millet tanımamış olabilir.misafirleri.aynı durum bizdede vardı.sonuçda reyhanlı için güzel bi tanıtım ve etkinlik oldu

beklerız herzaman ne demek, ısaalah yaz bası gıbı bır organızasyon yapıcaz turkıye capında belki bu gazoffla berabar de olabılır ,ama her ne olursa olsun marasta maras dondurması yedırecegız

Atilla kardeşim sana katılmıyorum o ADAMın insanları tanımaması mümkün değil arkadaşların tamamında tanıtıcı MAROFF veya diğerlerini belirten yazılar mevcuttu o ADAMI tekrar protosto ediyorum ve devamda edeceğim

İşte Budur Abicim Yaa Bizler Kardeş Şehirleriz Yeri Gelicek Kol Kola Organizasyonlar Düzenleyeceğiz..Keşke Off-Road Oyunlarına da Biraz Titiz Davransaydı Hatoff'lu Kardeşlerimiz de Bu Konular Hiiiç Olmasaydı..

gozukara' Alıntı:
Sedat abi senden fiş isteyen ve fiş dağıtan ADAMların yaptıklarına üzüldüm keşke yaşanmasaydı
Gökhan istesin ben sağlık sorunundan bahsettim birde parayla acil birşeyler bulamam diye ADAMla muhatap oldum birde daha önce bizimle geziye gelmişti ekmeğimizi sucuğumuzu çayımızı paylaşmıştık ne bileyim ADAMAIN o kadar yüksek kültürlü olduğunu sana cevap yazdım bu vesile ile yaşadığım ve şahit olduğum yakışıksız harekete muhatap olmamıza sebep olduğu için etkinliğin lideri sayın Hasan Çolakefeyi protosto etmeye devam ediyorum

Devam