Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,706
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

alpkaptan' Alıntı:
tskler kardesım hepımız kalıtelı ınsanlarız aynı tastan corba ıcenlerız ama bır solganımız var allah aramıza akıllı gonderıpte huzurumuzu bozmasın

aynen Öyle Sivaslı Kardeşlerimizin Lafıydı Sanırım Kayoff'ta Baya Benimsemiştim

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

bu kadar laf edeceğimize video filan yüklesek.. insanlar reyting kokan videolar istiyor. .. uçan kaçan araç görmek istiyor..

OffRoad spor oyunlarının üç ayağı vardır bu ayrımı yapıp düzeyli şekilde düşünceleri üyelerle paylaşabiliriz.
1-OffRoad Gösteri ve Gezi Organizasyonları
2-OffRoad Gösteri ve Yarış Organizasyonları
3-OffRoad Gösteri Organizasyonları
Off-Road sürücüleri bunlardan istediğini yapabilir ancak bu üçünden bir tanesini istediği zaman yapamaz!!
Reyhanlıda 10 Nisan 2011 günü yapılan organizasyon açısından ayrım yapılıp ona göre konuşulmalı diye düşünüyorum.Saygılar

alpkaptan' Alıntı:
tskler kardesım hepımız kalıtelı ınsanlarız aynı tastan corba ıcenlerız ama bır solganımız var allah aramıza akıllı gonderıpte huzurumuzu bozmasın

AMİN

canım kardeşim bunda uzatacak bişe yok.ya ben anlatamadım yada zorlanıyosunuz anlamada.sizin yarışcılıgınıza profesyonelliginize gücünüze kimse bişe demedi.bizim fazla paramız yok sizin gibi hayatta yapamayız zaten içimizde emekli olanlar var kendi çapında ufak parkurlarda kendimizi avutuyoruz kırıp dökmeden.siz aşmıssınız gerçekten .eleştridede çok aşırı bişey dediysem özür dilerim .ben sadece oraya katılan bütün guruplarında adana hatay mersin iskenderun osmaniye .....ninde bu etkinlige katıldıgının anosunu arada bir duymakdı .herkese saygılar sevgiler.

abı kapatdık olayı saygılar sevgıler