Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,696

Etiketler

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

.

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

kemalhanoray' Alıntı:
İşte Budur Abicim Yaa Bizler Kardeş Şehirleriz Yeri Gelicek Kol Kola Organizasyonlar Düzenleyeceğiz..Keşke Off-Road Oyunlarına da Biraz Titiz Davransaydı Hatoff'lu Kardeşlerimiz de Bu Konular Hiiiç Olmasaydı..

Sayın Kemal Bey offroad'u Antakya'ya yeni yeni sevdirmeye başlamış olan bir grup olarak daha işin başında ve emekleme döneminde olduğumuzu belirtmek isterim . Ben organizasyona müdahil olamadım ama gerçekten dışarıdan öyle gözükmese de arkadaşlarımız ticarethanelerini kapatıp , ya da bu iş için cebinden para verip amatör ruh ile bu hizmeti gerçeklerştirmeye çalıştılar.

Bunlar hep sizlerle kaynaşma güzel zaman geçirme adına yapılan şeylerdi. Geldiğiniz için herkese teşekkürler....

bız tsk ederız artık bızlerın bu acemılıklerı atıp guzel organızasyon yapma zamanı geldi ,buda gıtdımız yerlerdeki eksıklerı gorup daha ıyısını yapma gayretı ıle olur, anadolu kluplerının artık sesını duyurma zamanı geldi

Çok Çok Çok Teşekkür Ederiz Hepinize Gerçekten...İlk Organizasyonlarda Olabilecek Şeyler Bunlar..Eminim Gelecek Yıllarda Daha da İyilerini Yapacaksınız..Bizim İyi Gözlemleyip Bu Hataları Gelicek Senelerde Tekrarlamamak İçin Güzel Bir Etkinlikti..Bu Sizin İçinde Bizim İçinde Diğer Arkadaşlarımız İçinde Bir Tecrübedir..Off-Road Ve Organizasyon Konusuda Tecrübe İle Sabittir..Nereden Biliyorsun Diye Soracak Olursanız Adana'da Organizasyon Şirketim Var Hepinizin Tekrar Ellerine Sağlık Gelicek Sene Daha Güzel Daha Kombine Olan Bir Ekiple Tekrardan Güzel Vakit Geçirmek Dileği İle..

Aynen Öyle Bakınız Aslında Nasılda Aynı Şeyleri Düşünüyoruz

sevgili MAROFF kardeşim bana yapılana göre yazdığım az bile siz sabah kahvaltıda olan kavgayı gördünüz akşam oğlumun avukat meslektaşları sizlerin çadır kurduğu alana bizi ziyarete geldiler avukatın biride iş yerini işletenin vekili imiş o hamokçu ADAMın yaptığını o iş yeri sahibi yemezdi sizlerin hatırına bende uzaktan işaretle durumu büyümeden kurtardık yapılan yanlış bir değil bir kaç tane yemek içmek nedir biz böyle şeyler bilmeyiz ama o ADAM defalarca ve ısrarla aynı hatayı yapmaya devam etti o fırsatıda Hasan Çolakefe müdahale etmeyerek sağladı biz çocuk değiliz Hasan Çolakefe tatmin edici bir açıklama yapana kadar PROTOSTO ediyorum

KESİNLİKLE DOGRU BİR TESHİS YAZDIKLARINIZA KATILIYORUM ADANADA CAMİAMIZDA ATİLLA BEYİ HERKES TANIR BU ARKADASIM DA YAKINDAN TANISAYDI, COK YAZIK BOYLE MUTEVAZİ BİR İNSANA YAZILMAZ BU YAZILAR..

doga01' Alıntı:
KESİNLİKLE DOGRU BİR TESHİS YAZDIKLARINIZA KATILIYORUM ADANADA CAMİAMIZDA ATİLLA BEYİ HERKES TANIR BU ARKADASIM DA YAKINDAN TANISAYDI, COK YAZIK BOYLE MUTEVAZİ BİR İNSANA YAZILMAZ BU YAZILAR..
evet herkesin bildiği gibi babamı herkes tanır

HER NE KADAR YAZMAK İSTEDİKLERİMİZ YAZAMASAMDA (BABAM YÜZÜNDEN) GEZİ KENDİ ARAMIZDA ÇOK EĞLENCELİYDİ...ZATEN ADANOFF VARSA EĞLENCE VARDIR HER ZAMAN...HATOFF VE ADANOFF GRUBU SİZLERİ SEVİYORUM diğerlerinide teşekkr..

.

alpkaptan' Alıntı:
abı bosver kapatdık bu konuyu emege bıraz saygı yalnızca ıstedımız
Sevgili arkadaşım bizimde istediğimiz emeğe saygı zaten çoluk çocuk sabahın köründe kalktık Adanadan Reyhanlıya geldik hem Hataylı dostlarımıza destek olalım hemde yeni dostlar edinelim diye ama ilk yarışmacımızı olmayan şeritin ihlalinden dolayı diskalifiye ettiler daha sonra Maraşlı sunucu arkadaşta tuzu biberi oldu ama olsun yinede güzel bir gündü bence böyle aksaklıklar zamanla düzelecek ve daha bir çok etkinlikte karşılaşacağız

jeep' Alıntı:
bu kadar laf edeceğimize video filan yüklesek.. insanlar reyting kokan videolar istiyor. .. uçan kaçan araç görmek istiyor..
Göktuğ bey ben elimdeki resimleri motorcu off roadcu ayrımı yapmadan eve geldim tamamını konu başlığı açtım yükledim sadece videolar kaldı onlarıda sona saklıyorum ben dahil yapılan haksızlıkları sindiremedim size ve diğer arkadaşlara kısa bilgi vereyim Reyhanlı Türkiyenin en zengin ilçesi nüfusuna göre en çok motorsikleti olan ilçe şayet Off Roadcu arkadaşlarımız bu etkinliğe katılıp şehir konvoyu yapmasalar böyle bir etkinlikten Reyhanlının haberi olmazdı buna rağmen arkadaşlarımzın geneli büyükçe bir alkış ve teşekkürü haketmişken hamokçu ADAMIN ikilik yapması kabul edilemez ne konuşacaksan önce işini bitir sonra hesaba otur paran kadarda konuş derler adama bir yeri çevir misafirlerin yeri bura de sonra organizasyon sahibi olarak benim misafirim senin misafirin diye insanları rahatsız edecek zırvalık yap bunu herkes kabul etse ben etmem arkadaş orda işletme sahibi kaldırıp bir hareket yapsa durum ne olurdu acaba o ADAMIN yaptıklarına başka şeylerde denir velakin suç onda değil Hasan ÇOLAKEFEDEN tatmin edici bir açıklama gelene kadar PROTOSTO EDİYORUM videoları sonra yüklerim hemde seçmeden selamlar

Anlaşılan hareketli olduğu kadar hararetli bir organizasyon kaçırmışım..Böyle bir organizasyonda foto çekemediğim için üzüldüm açıkcası.
Fotolar için teşekkürler..Herkesin emeğine sağlık..

kesinlikle öyle oldu ...