Kimse kusura bakmasın buyuklerimdende özur diliyorum ancak tutamadım kendimi
1.) Bu linki yeni göruyorum bu yuzden bu saatte yazdım.
2.) Ben Adanadaki en seviyesiz adam olarak diğer linktede yazdığım göruslerimde kimin kim olduğunu bilmeden " YAVRUM" la baslayan cumleler kurmadım kurmaya TERBİYEM YETMEZ.
3.) Nacizane görusumuzu paylaştık diye ne AŞŞAĞILIK lığımız ne KISKANÇLIĞIMIZ ne CAHİLLİĞİMİZ kaldı 1997 yılından bu yana profesyonel olark Dağcılık yaptım Motocross Yaptım ufak ufak offroad yapıyorum o parkurda cıkan Adanalı 4x4 ve Motocrosscu insanların hepsini tanırım kimsenin bana bu faaliyetteki insanlar kadar terbiyesizce laf saydığını görmedim. Hakim olsanız kaç yazar Savcı olsanız kaç yazar .(Neden hakim diye belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz bir çekincenizmi var?)
4.)Sizler bukadar araç kırıp reklam yapacaksınızda bunun 10 bin TL lik 20 bin TL lik rakamlarını buraya yazacaksın diye biz oraya gelmedik senin reklamından TV in den Aracını parçalamandan Maddiyatından Maneviyatından BANA NE?
5.)Sen Eşini çoluğunu çocuğunu getiremiyorsan Takkeyi al öne dusun, çünkü orda herkes çoluklu cocuklu ailesiyle pazar gununu değerlendiriyordu offroad yapmak aileni almadan faaliyet yapmak diyen duymadım görmedim...
6.) Burada aklı basında bir allahın kulu OFFROAD yapmak ARAÇ PARÇALAMAKTIR desin yarın TENZİ EDİP 3 TEKERLİYE BİNECEĞİM.
7.)diye giderim burda ama anlamazsınız.
Buyuklerimden özur diliyorum tekrar ve diğer forumda yazdığım yazımı burayada ekliyorum..
****Misafirperveriliğiniz ve emekleriniz için Hataylı dostlarımıza ADANOFF olarak tesekkur ediyoruz, konaklama imkanları ve motocross yarışları ve etkinliği çok organize şekilde yapılmıştı ellerinize sağlık.
Ancak burdan ister istemez OFFROAD oyunlarındaki organizasyonsuzluğu belirtmek istiyorum hakem heyetinin tamamının misafir ildeki arkadaşlara verilmesi, yine bir başka misafir ilin katılımcılarının aşırıya kaçmış taşkın suruşleri çok üzücü oldu (tabiiki bizim için değil o bölge insanına offroad kulturunu vermeye calısan insanlar için) , Bu iki misafir ilimizin kluplerinede oraya izlemeye gelen insanlara "Araç nasıl parçalanır ?, Offroad araçlarının limitleri nelerdir ?" konulu pratik uygulamalı dersleri için teşekkur ediyor kişisel gelişimlerinin tamamlanması yolunda başarılar diliyorum.!
Bu tur Organizasyonları bölgemizde herzaman destekliyor ADANOFF olarak katılım sağlıyoruz yapılan ilk organizasyondaki eksikliklerin paylaşılmasını bir sonraki yıl yapılacak organizasyona olumlu katkıları olacağını dusunduğumum için görüşlerimi belirttim, yanlış anlaşılmasın.
Kerim bey tebrik ederim ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi.