13-23 Temmuz 2009 tarihleri arasinda Amanos daglari ve Hatay'i kapsayan bir doga okulu projesine katildim..Tubitak- MKU isbirligi ile yurutulen projede bolgenin sosyal-cografi ozelliklerini yakindan tanima imkanimiz oldu (halen tubitak sponsorlugunda ulkemizin cesitli bolgelerinde devam eden ''doga okulu''programlari var..
organizasyon icin hocamiz Yasar Ergun e ayrica tesekkur ederiz..
Nazan Ozhan
fotograf:Asi ovasi,Samandag sahilleri ve Keldag doruklarina bakis..Samandag sahilleri Turkiye nin onemli deniz kaplumbagalari yumurtlama alanlarindan..
Ynt: Hatay'da 10 Sıcak Gün (TUBITAK Amanos Doğa Okulu Projesi Hakkında)
fotograf tiyek:Samandag da cografya ya hakim bir dor mabedi kalintilarindayiz..Karşımızda 1740 m.li Keldağ..eteklerinde Asi deltası ve Samandağ sahilleri..Anlatici arkeolog Tulin Tomay
fotograf tiyek:Gezimizin bana gore en kiymetli taraflarindan birisi Prof.Dr.Ali Demirsoy hocamiz ile tanismamiz oldu..O ne müstesna..O ne dinamik..O ne hoşsohbet bir bilim adamı,gönül adamıymış meğer..
fotograf tiyek:Gezimizin bana gore en kiymetli taraflarindan birisi Prof.Dr.Ali Demirsoy hocamiz ile tanismamiz oldu..O ne müstesna..O ne dinamik..O ne hoşsohbet bir bilim adamı,gönül adamıymış meğer..