Havalandırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adonisman58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,640

adonisman58

Yeni Üye
slm arkadaslar bizim araclara bole bısey yapsak nasıl gıder yorumlarınızı beklıyorum

0905tr_05_z+2004_nissan_titan+left_side_angle.jpg

Etiketler

Ynt: Havalandırma

slm usta kaputu kesmeye gerek yok aksasuarcılarda ciftaraflı bandla yapısanlları var ondan dusunuyorum bı goruslerınızı almak ıstedım

kaputu kesmeden takacagın aksesuar ruzgarda ses yapar.kaputu kasar bence hıc ugrasma goruntusunden cok zararı olur sana

Beğendiysen neden olmasın adonis; bana kalırsa taktır gitsin.

Ses mes olursa sökersin. Sorunlu olmazsa sırf karizma olur. ;D

subaro imprezalardakı gibi ufak bişey yapmayı dusunuyorum aslında ama bizim bu dacialrın kaporta aksamı biraz ince oldunu düşünyorum arkadasın dedi gibi kaputu bozma olayı olabılır yarın hava ıyı olursa sanayı sıtesınde bı aksasuarcıya gdıp ustune ole koyup bı denıcem baktım hos durursa hemen boyatıp takıcam=)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.