KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Urfi Abi teşekkür ederim ,
Hayat ve çalışma tempomuz okadar yoğunki ,bu koşuşturmacanın içinde tutunacak hayaller ve koşacak hedefler daha diri kalmamızı sağlıyor.
Arabayı aldım ya Abi, ben söyliyim hepimizin hayali olan afrika turunu ortadoğu durulursa ben 3 yıla yaparım..(yeni hedef bu )
Genel bişey yapamasam bile bir suriye ye girer bir turlar çıkarım..
Erkut bey sağolun ,
hafta sonu lastikleri almışken yükseltmeyide alayım dedim,
İronman buldum 2 inc olanını ,2,5inc alacam diye kafaya koymuşum aslında 1cm oynuyor fark yok ama birde kararsız kaldım vazgeçtim .okadar para vermişken 1cm önemli
Birde bişey daha soracağım safarı şnorkel 600 tl civarı galiba, çinli bir marka var 150tl ye falan geliyor acaba arada çok fark varmıdır ?
Erkut bey sağolun ,
hafta sonu lastikleri almışken yükseltmeyide alayım dedim,
İronman buldum 2 inc olanını ,2,5inc alacam diye kafaya koymuşum aslında 1cm oynuyor fark yok ama birde kararsız kaldım vazgeçtim .okadar para vermişken 1cm önemli
Birde bişey daha soracağım safarı şnorkel 600 tl civarı galiba, çinli bir marka var 150tl ye falan geliyor acaba arada çok fark varmıdır ?
fiyati uygun bence,kendisiyle fiyati gorusursun,kitte eksik olan ,caster burclari ,soyledim onlari da getirsinler diye,bayadir gorusmedim belki gelmistir.
Adnan ofluoglu belki tanirsin
selamlar