dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #1 Dağcılık sevdasından sonra tutulduğum bir sevdada fotoğraf oldu..Aslında çok şey borçluyum ben ona..Bakmakla görmek arasındaki farkı bana öğrettiği için.. İzninizle bir kaç fotoğrafta buraya eklemek istiyorum..
Dağcılık sevdasından sonra tutulduğum bir sevdada fotoğraf oldu..Aslında çok şey borçluyum ben ona..Bakmakla görmek arasındaki farkı bana öğrettiği için.. İzninizle bir kaç fotoğrafta buraya eklemek istiyorum..
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #2 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ----> ''Hayat Akarken''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #3 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ----> ''Ağır Ağır''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #4 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Ayrı Dünyalar''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #5 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Merakında Ötesinde''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #6 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Yaşamın Kıyısında''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #7 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Sesleniş''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #8 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Rüya Gibi''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #9 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Sıralanmış Umutlar''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #10 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Yansımalar''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #11 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Düşünceler''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #12 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) --->''Heybetli Sevdiğim''
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 21 Eyl 2007 #13 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Ellerine sağlık Meral, hepsi birbirinden güzel. Özellikle ilk fotoğrafı çok beğendim
''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Ellerine sağlık Meral, hepsi birbirinden güzel. Özellikle ilk fotoğrafı çok beğendim
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 21 Eyl 2007 #14 ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Çok güzel kareler. Hikaye anlatıyor gibi
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #15 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) yol' Alıntı: Ellerine sağlık Meral, hepsi birbirinden güzel. Özellikle ilk fotoğrafı çok beğendim Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Sedat..Gerçi seninkilerin eline su dökemezler üstadım ama beğenmene sevindim... VitaEsMorte' Alıntı: Çok güzel kareler. Hikaye anlatıyor gibi Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim VitaEsMorte..Gerçekten bazı fotoğrafların hikayesi var orada.. ..
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) yol' Alıntı: Ellerine sağlık Meral, hepsi birbirinden güzel. Özellikle ilk fotoğrafı çok beğendim Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Sedat..Gerçi seninkilerin eline su dökemezler üstadım ama beğenmene sevindim... VitaEsMorte' Alıntı: Çok güzel kareler. Hikaye anlatıyor gibi Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim VitaEsMorte..Gerçekten bazı fotoğrafların hikayesi var orada.. ..
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 21 Eyl 2007 #16 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) tebrikler, çok güzel fotolar