dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 21 Eyl 2007 #17 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Teşekkür ederim Deep..
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 25 Eyl 2007 #18 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Bu güzel fotografları paylaştıgınız için teşekkürler. Bol fotograflı günler dilerim
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Bu güzel fotografları paylaştıgınız için teşekkürler. Bol fotograflı günler dilerim
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 25 Eyl 2007 #19 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Teşekkür ederim minne.. Bol fotoğraflı günler için ise;bilmukabele..
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Teşekkür ederim minne.. Bol fotoğraflı günler için ise;bilmukabele..
J jbb Ana Kamp Mesajlar 47 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 26 Eyl 2007 #20 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) çok güzell
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 30 Eyl 2007 #21 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Meral Sende N e Cevherler Varmışta Sessiz Sakın Kalıyormussun. Ya Valla Cok Begendım, fotoğrafların İçine Doğru Akıp Gidiyor. Devamınıda Bekleriz.
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Meral Sende N e Cevherler Varmışta Sessiz Sakın Kalıyormussun. Ya Valla Cok Begendım, fotoğrafların İçine Doğru Akıp Gidiyor. Devamınıda Bekleriz.
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #22 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) jbb' Alıntı: çok güzell Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.. erthem' Alıntı: Meral Sende N e Cevherler Varmışta Sessiz Sakın Kalıyormussun. Ya Valla Cok Begendım, fotoğrafların İçine Doğru Akıp Gidiyor. Devamınıda Bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol erthem işte kendi çapımızda bir şeyler diyelim... Devamı gelecek tabi ama arşivden değilde taze taze bir şeyler eklemek istiyorum ..İnşallah ilk fırsatta...
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) jbb' Alıntı: çok güzell Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.. erthem' Alıntı: Meral Sende N e Cevherler Varmışta Sessiz Sakın Kalıyormussun. Ya Valla Cok Begendım, fotoğrafların İçine Doğru Akıp Gidiyor. Devamınıda Bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol erthem işte kendi çapımızda bir şeyler diyelim... Devamı gelecek tabi ama arşivden değilde taze taze bir şeyler eklemek istiyorum ..İnşallah ilk fırsatta...
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #23 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Güne Veda''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #24 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Kızıl Sevdiğim''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #25 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Yeşilin En Güzeli''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #26 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) --->''Çocukca Sessizlik''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #27 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Rüya Gibi 2''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #28 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) --->''Kadın Olmak''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #29 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) ---->''Masumiyet''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #30 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Adını koyamadım bu fotoğrafın..
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #31 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) --->''Erken Başlayan Savaş''
dağlarkızı ''bayangezer'' Mesajlar 288 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara Web www.meralpekcan.com 1 Eki 2007 #32 Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) --->''Uzungöl'' Dört sene boyunca Uzungöl'ü güneşli görmek hiç kısmat olmadı bana..Tabi güneşli bir fotoğrafını çekmekte...
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) --->''Uzungöl'' Dört sene boyunca Uzungöl'ü güneşli görmek hiç kısmat olmadı bana..Tabi güneşli bir fotoğrafını çekmekte...