KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Meral naber nasılsın... Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Dağlarkızı olmakla güzel fotograflar çekmeyi iyi harmanlamışsın bence... Daha önceden biliyodum fotograf çektiğinide görmek yeni nasip oldu... oda benim kabahatim sen koskoca gezenbilire daha önce neden üye falan olmazsın
Fotoraflara gelince bence sen çok haklısın okdar da başarılı fotolar yok yani, insanlar neden bukadar abartıyo anlamadım : ) Tabiki şakaaaa.....
''Hayat Akarken'' deki yakalamış olduğun doğallık müthiş derecede güzel, ''yeşilin en güzeli'' için tek bir şey söyliyecem trabzona gittiğimde yaylaya çıkmak isteğimi kabarttın ve ''kadın olmak'' için ise derin bi iç çektirebildin... Ben bu üç resmi çok beğendim, hissettim ve mutlu oldum.. İşte içimden gelenler de bunlar.. Umarım sende bu yorumlarımdan mutlu olmuşsundur...
Kendine iyi bak : )
Ooo Serhat seni burada görmek ne hoş..Kusura bakma yaa ben ne zamandır kayıptım..Yeni gördüm yorumlarını bu vesile ile yokluğumda yorum yapan herkese teşekkür...
Artıl gelirim sık sık inşallah...
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KARELER..FOTO MAKİNANIZ NEDİR MERAK HANIM BENDE CANON POWER SHOT 3S 1S 6MP ALDIM FAKAT ...MAKİNAYI DAHA NET OLARAK ÇÖZEMEDİM ..NET RESİMLER ÇEKMEK İSTİYORUM BENDE AMA ACEMİYİM
Biraz toplu halde yorumlar olacak ama..
Benim kullandığım makina ''Canon 400 D''..Severim ben Canon'u O'da beni sever...
Beğenip yorum yapan herkese çok teşekkür ederim..Öyle aman aman fotoğraf çekmeye gidemiyorum son zamanlarda..malum işi güç yaşamın diğer gerçekleri derken insan sadece boğulduğunu anladığı ana makinasını alıp düşüyor yollara...İşe başladıktan sonra bende öyle olmaya başladı yani..
Harika fotoğrafların için çok teşekkürler ilk fotğrafına ve çilekeş,ezilen,horlanan Anadolu Kadını fotoğrafını çok beğendim çalışma hayatında başarılar diler,fotoğraflarının devamını bekliyorum.Ellerine sağlık.
teşekürler ellerine ve emeğine sağlık
bende 5 seneden beri fotograf makinayi almamiştim elime
şimdi gene alacam galiba bu siteyi bana tavsiye edenlerden ötürü
tekrar teşekürler