kerigans' Alıntı:benim en güzel dalış noktam ayvalık ezerbey kırmızı mercanlar idi gerçi dip süresi oldukça kısa olsada deco ya ister istemez kalıyorsunuz.görülmeye değer hepinize tavsiye ederim
Nereydi burası?SEVAL' Alıntı:En sevdiğim buydu
http://saitelmas.com/v3/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=64
Malesef ülkemizde dalış klubü demek otellerden yabancıları toparlayıp discovery yaptırmaktan öteye gitmiyor.Tek başınıza gittiğinizde o meşhur dalış noktalarını sadece internetten görebiliyorsunuz :-[mokinto' Alıntı:Bu arada geçen hafta Fethiye'deydim. 60 kişilik dalış teknesi ve 16 kişilik dalış grubuyla hiç bir brifing vs verilmeden sadece ticari amaçlı deneme dalışlarının ön planda tutulduğu ve bu sebeple deneyimli dalgıçların dalışlarını sadece suya batıp çıkmak mantığıyla dalışlarını düzenleyen mermeid diving (fethiye) dalış klubunünü protesto ediyorum. ???
Aslında iyi örneklerde var mesela (reklam saymayın lütfen) Kemer'de motif dalış, Sarıgerme'de Sarıgerme Diving Center ,daha adını hatırlayamadığım 1-2 dalış merkezi gayet profesyonelce işlerini yürütüyorlardı. Bunlar(mermaid) maalesef sadece skora oynuyorlar aslına bakacak olursak, kaçtane memnun olmayan dalgıç var ? deneyimlilerden 3-5. Kaç tane mutlu deneme dalışı yapan var ? 30 , daha ne istesin adamlar. 16 dalgıçla aynı grupda hiç dalmamışdım buda oldu. Tabi balıkmı kalır canlı mı kalır 16 dalgıçla siz hesap edin.paramedik' Alıntı:Malesef ülkemizde dalış klubü demek otellerden yabancıları toparlayıp discovery yaptırmaktan öteye gitmiyor.Tek başınıza gittiğinizde o meşhur dalış noktalarını sadece internetten görebiliyorsunuz :-[
mokinto' Alıntı:Nereydi burası?
Siz bu çekimleri yaparken,bizde rehberin peşinden gidiyorduk belki bir şey görürüz diye ama esas siz görmüşsünüz.SEVAL' Alıntı:Ras Mohammed![]()