KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben umutsuzca hafta sonlari birlikte araziye cikacak adam ariyorum. Ama maalesef cogunlukla yalniz gitmek zorunda kaliyorum. Yalniz cikmanin sakincalari ise malum! Bu ise hevesli herkeste ayni seyden sikayet ediyor. Demek ki organize olmamiz konusunda bir sikinti var.
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
Ben izmirdende bolgenin adini daha fazla her platformda duyuracak ekipler cikacaktir diye dusunuyorum bence bu tarz organizasyonlari daha fazla yapalim daha fazla bir araya gelip fikir alisverisinde bulunalim.y
Aslında hepimiz aynı şeyi istiyoruz : Araziye yalnız çıkmamak ! bu hem güvenlik açısından önemli,hem de o güzellikleri kendimiz gibi doğasever arkadaşlarla muhabbet ortamı yaratarak yaşamanın tadı başka. Öyleyse 2 Aralık'taki bu etkinlik bir başlangıç olsun. Orada bir araya gelelim,tanışalım,sonrasında ise birlikte güzel organizasyonlar yapalım. Benimle aynı düsüncedeki arkadaşlar lütfen gelsinler.
Merhabalar,
Hasan kardeş, boş yerin varmı belli olmaz.Sis pazarında görüşemedik, belki Nif dağında görüşürüz kimbilir.
Sahi sen bordo Frontera ilemi çıktın Sis'e.
Hanyanında evler yakın haberin olsun, su deposundan devamla yolun kenarındaki ev babamın evi hani yol tarafı fidanlarla kaplı olan ev.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.