KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
erco' Alıntı:
izmirde bu işin cok meraklıısı var ama izmir de ki arkadaşlar 3yada 4 gurup halindeler o yuzden bi araya gelemiyoruz
[Ercan bey 3 ya da 4 lü gruplara çoktan razıyım ben..Tek başıma çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman
Ayhan merhaba. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında ben sizi bekleyeceğim. Yani Ankara yolundan Kemalpaşaya sapan yola girince ben yol kenarında bekliyor olacağım. Eşli gelen var gelmeyen var. Mangal v.s. bulundur çünkü zirve nin altında mangal molamız olacak. Tel : 0 532 244 2996 Hasan Öztürk Selamlar...
izmir tarafdan cıkmak isteyenler de buca kaynaklar opet benzinlikde buluşacagız pazar sabahı saat 10. 00 da bana uşalmak isteyenler 05425252563 Ercan /erco/
Naturalist61' Alıntı:
Ayhan merhaba. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında ben sizi bekleyeceğim. Yani Ankara yolundan Kemalpaşaya sapan yola girince ben yol kenarında bekliyor olacağım. Eşli gelen var gelmeyen var. Mangal v.s. bulundur çünkü zirve nin altında mangal molamız olacak. Tel : 0 532 244 2996 Hasan Öztürk Selamlar...
Hasan bey,telefonunuzu kaydettim. Benim numaram 0 532 60 237 60.. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında olacağım. Görüşmek üzere.. Ceyhun Türkoğlu