KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
Hasan Abi organizasyonu başlatan olduğu için öncelikle ona sonrasında bu güzel günü paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza eşim ve ben her şey için teşekkür ediyoruz. Süper bir gündü sanırım duster da rüştünü ıspatladı diyebiliriz dimi Erol... Bendeki fotoları yarın ekleyeceğim internetim evde yavaş olduğu için ekleyemiyorum
atoprakdeviren' Alıntı:
Hasan Abi organizasyonu başlatan olduğu için öncelikle ona sonrasında bu güzel günü paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza eşim ve ben her şey için teşekkür ediyoruz. Süper bir gündü sanırım duster da rüştünü ıspatladı diyebiliriz dimi Erol... Bendeki fotoları yarın ekleyeceğim internetim evde yavaş olduğu için ekleyemiyorum
Ayhan kardeşim bende sizlere teşekkür ederim. Kış ayında sık sık gezilerimiz olacak İnşallah. Hele kar yağdığında Nif veya Spil dağı tırmanışı harika ve maşekkatlı oluyor tabi heyecanlıda oluyor. Dusterin birde kar performansını görelim derim. Tekrar görüşmek umuduyla eşinize ve size saygı ve selamlarımla...
arkadaşlar pazar gunu alaçatı urla yapacagız hafif orta (yagısa göre) sertlikte bir parkur.saat 10,30 alaçatı total de buluşuyoruz eger izmirden gelenlere erken ise saati istediğiniz saate çeviririz.Buradan 3 araç katılıyoruz.Ege başlığı altından takip edebilirsiniz