10 haziran da egeden akdeniz g.doğu d.anadolu karadeniz kıyıları yada sizinde önerilerinzii dikkate alırım yolculuğu otostop ve ucuz harcamalarla uzun tutma niyetindeyim 25 yaşınadayım yaş sınırlaması yapmıyorum maceracı ve gezgin ruhlu arkadaşların fikir öneri ve ilgilerini bekliyorum doğa ya bölesine kucak açmış bir forum sitesine sahip olduğumuz için tüm yetkileri ve üyeleri yürekten kutluyorum.saygılar mustafa arslan
Rota önerinize katılıyorum Mert Bey. Dikdörtgenin kenarlarından Türkiye'yi turlamak, birçok gezgin için çok çekici.
Yalnız benim şöyle bir değişiklik öneri/tavsiyem olacak. Gezide başlangıcın Karadeniz'den olması, Doğu-Güneydoğu-Akdeniz ve Ege şeklinde sürmesi düşünülebilir. Mustafa Beyin gezisinin uzun olacağını varsayarak bunları söylüyorum. Eğer dediğim gibi gezi uzun olursa, Karadeniz, güz mevsimine kalır ki uygun olmayabilir. Yaz sonu ve güz, Akdeniz ve Ege'de sorun olmaz; tam tersine deniz için daha da uygundur.
Mustafa Beyin beklenti ve düşüncelerini tümüyle bilemeyeceğim için, değişik bir yaklaşım olarak bunları belirtiyorum.
Ynt: Haziran Ayında Başlayacak Türkiye Turuna Arkadaş Arıyorum
bir aksilik olmazsa düzceden başlıycam malum festivale katılımayı çok istiyorum oradan start almak daha iyi olur.karadeniz konusunda haklısınız deep de çok iyi bir rota hazırlamış şu an herlşey yaklaşık bütçe ortalamasında bunları kestirmekte zorlanıyorum .