malesef ff50 yokugur_karakas' Alıntı:Hella FF50 modeli geldiğinde bilgi verirmisiniz lütfen ??
kasirga1' Alıntı:malesef ff50 yok
merhaba tahmin ettiğiniz gibi bir pakette bir adet varmu7y' Alıntı:Merhaba hayırlı satışlar ben hella 1000ler için bir sorum olacaktı ama sanki cevabını bılıyorumpaket içinden 1 tane sis farı 1 tanede ampul mü cıkıyor yoksa 2 tane sis farı 2 tane ampülmü cıkıyorum sorma sebebim.. keza bu kadar makul fiyata sanırım 1 adet oluyor...
http://www.webdenal.com/store/hella-rally-1000-black-magic-yuvarlak-sis-lambasi-_fiyat.htm?idProduct=59137&idCategory=1046&topnavCategory=961
# Paket özelliği : 2 li paket 1 tk fiyatıdır.
# Ürün içerisinde 2 ad. Ampül pakete dahildir.
nitroces' Alıntı:ilker yukarıdaki l200 resminde, hellaların altındaki ler senden aldığım çalışma lambaları.hellalar baya uzağı aydınlatıyor dediğin gibi seninkiler de kısa mesafede baya bir görüş ferahlığı veriyor
nitroces' Alıntı:hella 1000 çok iyi bir seçim ,bende düşünüyorum1 takım .senden 2 tane daha dikdortgen bulabilkirim değilmi itediğimde.
nitroces' Alıntı:Benim muayenehanem konya/akşehir de.konya ya 130 afyona 95 km uzaklıkta.konya merkezde değilim.ama görüşmek isterim.
rica ederim..ilkerkul' Alıntı:Her gün işe gidiş geliş için daha fazla km yapıyorum. O yüzden farketmez benim için. Ben sonra bilgi vereceğim sana.
Bu arada ilana yardım edelim derken biraz fazla doldurduk galiba. İlan sahibinden de özür dileriz bu arada.
Saygılar.
boyut dışında bir fark yok derinliği 8cmGezenGen' Alıntı:hella comet 450 ile hella comet 550 arasında boyut dışında bir fark var mı? Bir de bunların derinlikleri ne kadar acaba?