dikkatli bakarsan co-pilot foto çekmeye çalışıyor,toyota'nın kafası iyi 8 efes üstüne 5 duble yeni rakı çekmişMUDANYALI' Alıntı:Selam Haldun Abi...
fotolar harika..tabi Hilux'de.. ;D
sormak istediğim şu -ki;
2.fotoda suya dalarken, nefesinizi tutunuzmu..? . ;D
saygılarımla
sokrat gandiya' Alıntı:dikkatli bakarsan co-pilot foto çekmeye çalışıyor,toyota'nın kafası iyi 8 efes üstüne 5 duble yeni rakı çekmiş![]()
![]()
![]()
sokrat gandiya' Alıntı:Alicim beyaz hı-lux çok şık çıkmış Allah nazardan saklasın.
gün olur o da olur kıramayacağını anlayınca ende dalarsın köpüklü denizlereMUDANYALI' Alıntı:Cümlemizinkini Haldun Abi..
Lakin benim Hilux'te görüntü var, ses yok.. ;D
Hakkını veremiyoruz AŞKIN.. ;D
böylesini zor bulursun Murat bir toyota al yanında veriyorlar hemde orijinal ;Ddamast' Alıntı:Selam
Bu altimetre ve açı göstergelerini nereden bulabilirm
selamlar
Adaşım teşekkürler. bir ara satmayı düşünmüştüm bütün gezenbilir üstüme yürüdütaiga' Alıntı:Aracınız cidden çok keyifli görüntüler vermiş Haldun bey...
Güle güle kullanın...
ANKARA' Alıntı:Okadar aradım şu kızla arazide bi hılux fotoğrafı bulamadım ;D ;D ;D
http://www.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&tbs=isch:1&ei=1J-1TMO2BoyhOo74yNEJ&q=carstuckgirls.com&start=0&sa=N
mergen' Alıntı:Çok tehlikeli çok !!!
taiga' Alıntı:Mustafa bey,
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Ülkemizin en güzel kentlerinden ikisinde bulunduğunuz içinde ayrıca şanslısınız...![]()
ANKARA' Alıntı:Okadar aradım şu kızla arazide bi hılux fotoğrafı bulamadım ;D ;D ;D
süperbyseyyah' Alıntı:Ömer bulamazsın tabiki, çünkü fotoğraflara bak % 99 bozulan veya çamura batan araba için aşağıya inen bayanlar. TOYOTA ve HILUX ne bozulur nede yolda kalır, onun için bulamazsın böyle foto.